Online polgármesteri fogadóóra

Desktop

Kísérleti online fogadóórát tart pénteken (december 7.) délután Karsay Ferenc polgármester.

Szeretnék minél közvetlenebbül kapcsolatot tartani Önökkel, hiszen minden Önöktől érkező javaslat hasznunkra válhat, mindenki véleménye fontos. 
Azt a tanácsot kaptam, hogy ennek a törekvésemnek kifejezetten jó eszköze, ha online fogadóórát tartok
- írja Facebook oldalán.

És a kérdéseitekre oda érkeznek majd a válaszok is.

Miután ez egyelőre csak kísérlet, a kérdéseiteket péntek délután 17:00-ig küldjétek el a polgarmester@bp22.hu email címre, a polgármester úr pedig péntek délután élőben jelentkezik a Facebook oldalán a válaszokkal.

Most ne egyedi esetekkel forduljatok hozzá, hiszen azokat a személyiségi jogok miatt nem lehet nyilvánosan megválaszolni. Biztosan van olyan, mindenkit érintő dolog, amire szeretnétek gyors választ - és így ki is lehet próbálni, milyen a "polgármester-online", ha éltek a lehetőséggel, az segít egy jól működő interaktív rendszer kidolgozásában is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek