Sportcélú támogatásra pályázhattok, de május hatodikáig le kell adni

Desktop

Budafok-Tétény Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális, Egészségügyi, Esélyegyenlőségi és Sportbizottsága nyílt pályázatot hirdet a kerületi tömeg- és szabadidősport fejlesztésére, a lakossági testedzés támogatására, a sportolási lehetőségek biztosítására, a nyári táborozások támogatására - írja az önkormányzat oldala.

A részletes pályázati kiírás, a jelentkezéshez szükséges adatlap és nyilatkozat a http://www.budafokteteny.hu/ugyintezes/palyazatok oldalon érhető el.

De sietnek ezek kell, mert a pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 6. (hétfő) 12 óra, és csak személyesen lehet leadni, a  Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodáján. Ugyanott további információkat és segítséget is kaphatsz, Pintér Jánosnál, a 229- 2611/207 telefonszámon.

 

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek