Partnerségi egyeztetés és lakossági fórum a Hajó utcai jégcsarnok ügyében

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: sunvalley
A kép csak illusztráció, fotó: sunvalley

A Hajó utcai tervezett jégcsarnok helyén, annak első ütemeként felmerült, hogy egy 70 m x 40 m alapterületű háromrétegű légtartásos sátorral lefedett műjégpálya létesüljön. Ez a DKÉSZ jelenleg hatályos szabálya miatt csak ideiglenes (szezonális) jelleggel üzemelhetne, mely nem lenne kedvező, így a rendelkezés pontosítása szükséges.

Így az önkormányzat elkészíttette a Budafok Duna menti területeire vonatkozó kerületi építési szabályzat (DKÉSZ) módosításának tervezetét, ezt megnézhetitek akár online is (ide kattintva), és véleményezhetitek, augusztus harmincadikáig. Írásban a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Polgármesteri Hivatala Főépítészi es Városrendezési Irodájának címezve (1221 Budapest, Városház tér 11.) vagy elektronikus levélben a devaiz@bp22.hu címre küldve.

Augusztus 14-én, 14 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében lakossági fórumot is tartanak. A lakossági fórumon való részvételi szándékot előzetesen, a fenti email címen jelezni kell. Az észrevételeket és javaslatokat a lakossági fórumon szóban, továbbá a lakossági fórumtól számított 8 napon belül papír alapon vagy elektronikusan lehet megtenni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek