Beck & Beck Autóbontó

1225 Budapest, Bentonit u. 2-4. | +36-1-207-1474 | http://www.beckbonto.hu
Desktop

Cégünk 1986-ban kezdte meg működését családi vállalkozásként a Nagytétényi úton. Már akkor teljes körű szolgáltatást nyújtottunk az autóbontás területén. Fő profilunkká vált a roncsautók szakszerű bontása, feldolgozása, értékesítése és a hulladékkezelés. 1989-ben, a növekedés és fejlődés szellemében telephelyünket áthelyeztük a Bányalég u 1. szám alá. 2005 márciusában regisztrált autóbontóvá váltunk. Az M6-os autópálya megépítése végett, 2006-ban, telephelyünket a Magyar Állam kisajátította.

Ekkor vált szükségessé az új telephely létesítése, hogy az autóbontót modernizáljuk és elnyerje mai formáját. Az épület a legújabb környezetvédelmi előírások szerint épült meg. Így vásárlóinkat kellemes, kulturált környezetben tudjuk fogadni, professzionális kiszolgálással. A korszerűen felszerelt műhelyben sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a gépjárművek bontását, az alkatrészek minősítését és a kereskedelemre való előkészítését. A létesítmény a raktározás területén is kiváló minőséget biztosít. Nagy hangsúlyt fektetünk a veszélyes hulladékok biztonságos kezelésére, ezért ezt a tevékenységet az Európai Uniós követelmények figyelembevételével valósítjuk meg.

Gyári és utángyártott új alkatrészértékesítéssel is foglalkozunk, raktárról és megrendelésre egyaránt. Nyugati és keleti személygépkocsikhoz, kistehergépjárművekhez. Értékesítésünk egy részét a belföldi beszerzésű autók bontásából származó alkatrészek képezik. Autóbontónk kapcsolatban áll négy német partner vállalattal, melyek kínálatából folyamatosan frissítjük az árukészletünket. Igény szerint, rendelésre, külföldi alkatrészek beszerzését is vállaljuk.

Telephelyünkön nyitvatartási időben gyorsszerviz működik. Szakképzett embereink a legkorszerűbb gépekkel és felszerelésekkel várjuk minden kedves ügyfelünket.

Várjuk szeretettel minden kedves régi és új ügyfeleinket!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00
Szombat08.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.