Fodor Racing Versenyfelszerelések

1221 Budapest, Krajcár u. 8. | +36-1-227-0443, +36-30-952-5430 | http://www.fodor-racing.hu
Desktop

1981-ben indultam először túraversenyen. Akkor „fertőződtem” meg a versenyzés szeretetétől. Majd végigjártam a „szamárlétrát” (szlalom, túra, rally 2., rally 1., rallycross) és a mai napig versenyzek. Minden alkalommal problémát jelentett a versenyzéshez a megfelelő felszerelések beszerzése. Ezért kezdtem keresni a lehetőséget a gyors és megfizethető beszerzési forrásra. Ekkor találtam meg az Ausztriában működő Jansen Competition családi vállalkozást, aki hasonlóan kezdte, azaz versenyzett és közben lett több nagy cég kereskedője.

Eleinte csak saját részemre vásároltam, majd már barátaimnak, és csapattársaimnak is segítettem a beszerzésben. A növekvő kereslet hatására jött az ötlet, hogy hivatalosan foglalkozzak a beszerzéssel. 1994-ben eleinte mellékállásban, majd 1998-tól főállásban ezzel foglalkozok. Évekig az általam vezetett Fahrer Racing Sport Egyesület keretein belül végeztem ezt a tevékenységet. 2007. elején elérkezettnek láttam az időt és megalapítottam a Fodor-Racing Kft.-t, azóta a saját cégem fő profiljaként folytatom a versenyfelszerelések forgalmazását. Évekig autóztam a BP. – Ruprechtshofen – BP. útvonalon hetente akár többször is. Ma már megfizethető a gyorsposta (melynek költségét nem hárítom át a megrendelőre), ezáltal ha nincs raktáron, akkor is pár napon belül megérkezhet a rendelt termék.

Mint versenyző tudom, milyen fontos, és jeligém is ez: gyorsan, és elérhető áron, minőséget!

Sporttársi üdvözlettel: Fodor György

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Fodor György
Telefon:+36-1-227-0443, +36-30-952-5430
Email:fodor-racing@fodor-racing.hu
Honlap:http://www.fodor-racing.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.