Korrekt Autószerviz

1222 Budapest, Gyár u. 17. | +36-70-332-7213 | http://korrektautoszerviz.hu
Desktop

Kezdetektől fogva törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki, minőségi, gyors munkáinkkal elnyerjük bizalmukat. Ügyfélbarát politikánk része a szervizelési, garanciális és  pénzügyi átláthatóság. Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink által észlelt hibák közös kiértékelésére. Az autó beadásakor megbeszéljük az autó hibáit, annak lehetséges javítási módjait, költségeit és a javítási idejét. Tájékoztatást adunk a cserélendő alkatrészek számáról és áráról. A javítás közben felmerülő esetleges plusz költségekről azonnal tájékoztatjuk az ügyfeleinket, így folyamatosan követni és kontrollálni tudják a szervizelés kiadásait.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Korrekt Autószerviz Kft.
Telefon:+36-70-332-7213
Email:korrektautoszerviz@t-online.hu
Honlap:http://korrektautoszerviz.hu
Facebook:https://www.facebook.com/korrektautoszerviz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek