Rózsakert Gyógyszertár

1223 Budapest, Rákóczi út 20/B. | +36-1-445-2351 | http://www.web-patika.hu, http://www.gyongypatikak.hu
Desktop

Gyógyszertárunk a budatétényi Rózsakerti lakótelepen  található szolgáltatóházban 2013 július végén nyílt meg.

Új létesítésű gyógyszertárként a lakótelep és vonzáskörzete számára még közelebb hozzuk, még gyorsabban elérhetővé tesszük a gyógyszertári szolgáltatások széles választékát; javítva a kerület egészségügyi és szociális ellátásának minőségét. Szeretettel várjuk mindazok érdeklődését is, akik gyógyszertárunk webáruházában szeretnének vásárolni, akik házhoz szállítást kívánnak igénybe venni vagy a kimagasló színvonalú ügyfélkiszolgálás miatt térnek be hozzánk.

A Rózsakert Gyógyszertár fő célkitűzése a gyógyítás és az egészségnevelés szolgálata, hiszen az egészség az egyik legfontosabb érték és erőforrás életünkben. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy ügyfeleinket a legmagasabb szakmai színvonalon, előzékenyen és gyorsan szolgáljuk ki, illetve kérdéseikre a legpontosabb, személyre szabott válaszokat, javaslatokat tudjuk adni. Mindazokat, akik érdeklődnek, vagy többet szeretnének megtudni az

  • egészséges életmóddal,
  • gyógyszeres terápiákkal,
  • homeopátiával,
  • gyógynövényekkel és helyes alkalmazásukkal,
  • természetes gyógymódokkal,
  • alapvető higiénés elvárásokkal,
  • különféle betegségekkel, kialakulásukkal és megelőzésükkel
  • kapcsolatban, szívesen várjuk patikánkban.

Minden pénztárunkat bankkártya olvasóval láttuk el, alkalmazkodva vásárlóink és a kor igényeihez. A kellemes környezet biztosítása érdekében gyógyszertárunkat klimatizáltuk, felüdülést biztosítva a nyári forróság idején. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlói elvárásoknak a lehető legmagasabb színvonalon feleljünk meg, ezért kérjük, hogy észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal és tiszteljen meg javaslataival!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 14.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák, Gyöngy Hűségkártya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek