Zafír Fogászat - dr. Bozóky Xénia

1224 Budapest, Dézsmaház u. 27. | +36-30-573-7972

Oszd meg másokkal!

Desktop

Rendelőnket 2011-ben nyitottuk meg a Camponától öt percre. Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kezelés nyugodt légkörben, jó hangulatban történjen, ugyanakkor szakmailag megfeleljen a legmagasabb szintű követelményeknek. Ezt szolgálja többek között a fájdalommentes érzéstelenítés, illetve a kezeléseink kiegészítése homeopátiás készítményekkel.

Célunk, hogy a szép, és minőségi munka után Ön elégedetten távozzon a rendelőből, és a későbbiekben is szívesen keressen fel bennünket. Első alkalommal ingyenes állapotfelmérést végzünk. A fogászat számos ágával foglalkozunk: többek közt fog-kőeltávolítással, konzerváló fogászati beavatkozásokkal, gyökérkezeléssel, de készítünk esztétikus tömést, fém- és allergiamentes fogpótlásokat, valamint héjkerámia-felhelyezést, fogfehérítést és professzionális szájhigiénés kezelést is végzünk. Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szerint.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-573-7972
Email:bozoky.xenia@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.