Desktop

Az ÁBRAPROJEKT egy közösség nevét takarja, amit egy maroknyi budafok-tétényi kreatív fiatal alkot. Közösségi színterünk egy Budafok belvárosában található multifunkcionális közösségi tér, melynek neve egyszerűen ÁBRA, innen ered a csapat neve is. A közösség célja többek között, hogy közelebb hozza a helyi embereket egymáshoz, szórakoztassa őket kulturálisan, felhívja a helyi fiatalok figyelmét a környezetük fontosságára, és hogy mit tehetnek a helyi civil vagy akár politikai közösségekért.

Az ÁBRA és a hozzá kapcsolódó társaság 2016-ban kezdte meg a működését, ezalatt számtalan önálló programot szerveztünk és aktívan részt vállaltunk más rendezvényeken is. Állandó programok között szerepel egy zárt filmklub működtetése, az #ábramozi, melynek vetítései többnyire egy adott tematikára épülnek, ami gyakran cserélődik, így mindig tud újat mutatni mindenki számára. Vannak visszatérő programok is amelyek alapjai a hazai és külföldi ünnepkör, ám ezeket rendszerint egyedi és más formában valósítjuk meg, így kiemelkedve a szokványos programkínálattól. A harmadik kategória az önálló elképzelés alapján megvalósított programok, mint például az ASMR workshop, az Éjfogó, de tartottunk már sorozat-maratont, kiállításokat és más egyedi workshopokat is. A kategóriák gyakran átfedik egymást, azonban közös mindegyikben az újszerűség, a minőség, a közösségelvűség és az egyediség.

Csatlakozz az #ábramozi közösségéhez: https://www.facebook.com/groups/abramozi/

Nyitvatartás:

A nyitvatartásról facebook oldalunkon tudsz tájékozódni!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.