Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ

1225 Budapest, Nagytétényi út 274-276. | +36-20-360-364, +36-1-308-7032 | http://www.cziffrakozpont.hu
Desktop

2013. augusztus 30-án nyitotta meg kapuit a volt Tétény Mozi helyén, Nagytétény történeti magjának határán az új Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ. Budapest és a Közép-magyarországi Régió területén az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb városfejlesztése keretében, Nagytétény központ komplex rehabilitációja részeként épült fel az új kulturális központ. Feladata a környéken élő valamint az ide érkező vendégek kulturális igényeinek kiszolgálása. Több mint száz fő befogadására alkalmas színházterem, kistermek valamint helytörténeti múzeum várja az ide látogatókat.

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-360-364, +36-1-308-7032
Email:info@cziffrakozpont.hu
Honlap:http://www.cziffrakozpont.hu
Facebook:https://www.facebook.com/cziffrakozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek