Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Nagytétényi Könyvtár

1225 Budapest, Nagytétényi út 283. | +36-1-207-5257 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/nagytetenyi_ut_283_

Oszd meg másokkal!

Desktop

A nagytétényiek 1964 óta vehetik igénybe a könyvtári szolgáltatásokat. Közel öt évtized alatt a könyvtár és a könyvtáros fontos szereplőjévé vált a helyi kulturális életnek. 2013-ban – a kerületi önkormányzat által megvalósított “Nagytétény városközpont komplex rehabilitációja” című projekt keretében a volt zsinagóga épületében kapott helyet. Ezzel a fejlesztéssel a főváros egyik legszebb kis könyvtára várja a tétényi polgárokat. A könyvtár alapterülete többszörösére, a korábbi 70 m2-ről 240 m2-re nőtt. A teljesen akadálymentesített műemlék főépületben és a hozzá kapcsolódó, új építésű részben különböző kulturális-közművelődési funkciók kaptak helyet, így az alapszolgáltatásokon túl kiállítások, kulturális programok, gyermekrendezvények várják látogatóinkat. A költözéssel bővült a nyitvatartási idő, felfrissült a könyvállomány, jelentősen bővült a kölcsönözhető DVD-ék és hangoskönyvek száma is. E-olvasótermi számítógépen kínálunk ingyenesen hozzáférést elektronikus szolgáltatásokhoz, e-folyóiratokhoz, adatbázisokhoz. A terjedő elektronikus ügyintézés hozzáférésének (pl. Abev) biztosítása az új könyvtárban szintén megoldottá vált. Az új könyvtár rendelkezik könyvtárpedagógiai különteremmel is, mely rendezvények alkalmából is igénybe vehető. A településrész rászoruló lakói számára a kerület vezetésével kötött együttműködési megállapodás keretében biztosítjuk a könyvet házhoz szolgáltatást is.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek