Vojnovich-Huszár Villa

1223 Budapest, Művelődés u. 37/B. | http://www.vojnovich.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A céges rendezvényekről sokaknak még ma is csak az az öt-hat megszokott helyszín jut az eszébe, ahol már járt. A hangulat mindig ugyanolyan, az étel-ital kínálattól sem várhat csodát, hiszen ismeri, mégis azt választja, mert így egyszerűbb.  Kevesen tudják, mert nem is remélik, hogy van olyan helyszín, amelyik egyszerre szép és otthonos, elegáns és mégis közvetlen.

A Vojnovich-Huszár Villa egyszerre kínálja a bensőséges, családias hangulatot, egy monarchia-kori épület eleganciájával és egy szűk évszázados  francia kert békéjével, nyugalmával. A családias vendéglátás, és a hely egyedi atmoszférája felejthetetlenné teszi a leghétköznapibb tréninget is, a születésnapi, karácsonyi, vagy évzáró összejöveteleknek pedig szó szerint otthont ad.

Az étkezés terén az ötcsillagos catering szolgáltatásoktól a házi készítésű finomságokig mindenféle stílust megvalósítunk, akár az Ön elképzelései, akár saját tapasztalataink alapján.

Esküvői fotózás? Polgári ceremónia? Állófogadás, vagy egész napos családi  rendezvény? A Vojnovich-Huszár Villa családias, mégis exkluzív milliőjével elsősorban díszvacsorák, ebédek, fogadások ideális helyszíne. Ha Önnek fontosabb a minőség, mint a hangerő, ha öncélú csillogás helyett igazi élő értékekre vágyik, nálunk mindezt megtalálja. Olvassa el esküvői ajánlatunkat, tekintse meg árainkat!

Napjainkban újraéledni látszik az igény, hogy fogadásokon, rendezvényeken a meghívottaknak klasszikus-zenei koncerttel vagy háttérzenével is kedveskedjenek a rendezők. A Fodor Kamaraegyüttes ezen a téren is rendelkezik tapasztalatokkal. A mintegy háromórás repertoárunk a barokk, a klasszikus és a romantikus vonós kamarazene gyöngyszemeiből áll.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.