Fogászati Ügyelet Budapest - Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet, Semmelweis Egyetem

1088 Budapest, Szentkirályi u. 40. fszt. 8-10. | +36-1-317-6600/60719 mellék | http://semmelweis-egyetem.hu/fszoi
Desktop

Budapest éjszakai és munkaszüneti fogászati ügyeletét látjuk el évtizedek óta.

A Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézete 2013-ban létesült. Elődje a Központi Stomatológiai Intézet, mely 2013. március 31-én megszűnt. A Fogorvostudományi Kar új intézete teljes jogutódja elődjének, a kar legnagyobb létszámú és alapterületű intézete. Részt vesz az alapoktatási, szakorvosképzési és szakorvos továbbképzési feladatokban. Az intézet mint „oktató kórház” így biztosítja az egyetemi színvonalú tudományos tevékenységet, a továbbképzést és a betegellátást a sztomatológia (a szájüreg és a fogak betegségeinek teljes körű orvosi szakellátása) területén. Az intézetben fogtechnikai laboratórium és fogtechnikai tanlaboratórium is található.

Intézetünk a társadalombiztosítás ellátásaira szerződött intézmény, mely folyamatosan, 24 órában üzemel. Tevékenységi körünk: fogászati alap-, szak- és egyetemi szintű ellátás. Ellátási kötelezettségünk a nyolcadik kerület 14 éven felüli lakosságának teljeskörű fogászati alapellátására, de a főváros és az ország teljes területére (a beutalási rendnek megfelelő beutalóval vagy beutaló nélkül Budapestről és az egész ország bármely részéről érkező betegek szakellátására) is kiterjed, melyek az alábbiak:

 • fogászati alapellátás, sürgősségi fogászat
 • állkapocsízületi betegségek szakellátása
 • fogágy- és szájnyálkahártya-betegségek szakellátása (parodontológia)
 • fogászati fémkioldódás mérése (DMA vizsgálat)
 • fogászati röntgen
 • fogbélbetegségek kezelése, gyökérkezelés (endodoncia)
 • fogbeültetés (implantológia)
 • fogpótlás (protetika)
 • fogszabályozás
 • gyermekfogászat
 • idős betegek fogászati ellátása (gerostomatológia)
 • szájsebészet (dento-alveolaris sebészet)

Nyitvatartás:

Hétfő00.00 – 24.00
Kedd00.00 – 24.00
Szerda00.00 – 24.00
Csütörtök00.00 – 24.00
Péntek00.00 – 24.00
Szombat00.00 – 24.00
Vasárnap00.00 – 24.00

Az intézet 365 napon keresztül folyamatos, 24 órás rendeléssel működik. Munkanapokon 08.00 órától 20.00 óráig tart a rendelés, majd ügyeleti rendelés 20.00 órától másnap reggel 08.00 óráig, illetve hétvégén, péntek 20.00 órától hétfő reggel 08.00 óráig, valamint munkaszüneti napokon 24 órában sürgősségi ellátást nyújtunk.

A betegfelvétel szünetel a takarítási és sterilezési időszakokban az egyes műszakok között.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A környéken parkolóhelyet nagyon nehéz találni, célszerűbb tömegközlekedéssel felkeresni intézetünket.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-317-6600/60719 mellék
Email:fszoi@dent.semmelweis-univ.hu
Honlap:http://semmelweis-egyetem.hu/fszoi
Facebook:http://www.facebook.com/fszoi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek