Rózsavölgy Egyesület

1221 Budapest, Ady Endre út 25. | +36-1-226- 8553 | http://www.rozsavolgyegyesulet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rózsavölgy Egyesület lokálpatrióta civil szervezetként, Budapest XXII. kerületében, Budafok gyönyörű kertvárosi területén, Rózsavölgyben vállalta az itt élők képviseletét, kulturális, környezetvédelmi és közösségi életének szervezését.

Huszonnégy éve dolgozunk a völgy Közösségi Házában, szervezünk programokat az itt élő családoknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Önkéntes munkánk folyamatosságát, elkötelezettségünk mellett, vendégeink, látogatóink, barátokká vált segítőtársaink szeretete, kitartása teszi lehetővé.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Balogh Ágnes
Telefon:+36-1-226- 8553
Email:info@rozsavolgyegyesulet.hu
Honlap:http://www.rozsavolgyegyesulet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/rozsavolgyegyesulet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek