Rózsavölgy Egyesület

1221 Budapest, Ady Endre út 25. | +36-1-226- 8553 | http://www.rozsavolgyegyesulet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rózsavölgy Egyesület lokálpatrióta civil szervezetként, Budapest XXII. kerületében, Budafok gyönyörű kertvárosi területén, Rózsavölgyben vállalta az itt élők képviseletét, kulturális, környezetvédelmi és közösségi életének szervezését.

Huszonnégy éve dolgozunk a völgy Közösségi Házában, szervezünk programokat az itt élő családoknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Önkéntes munkánk folyamatosságát, elkötelezettségünk mellett, vendégeink, látogatóink, barátokká vált segítőtársaink szeretete, kitartása teszi lehetővé.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Balogh Ágnes
Telefon:+36-1-226- 8553
Email:info@rozsavolgyegyesulet.hu
Honlap:http://www.rozsavolgyegyesulet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/rozsavolgyegyesulet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek