Erdőszéle Óvoda

1223 Budapest, Vöröskúti határsor 22. | +36-70-638-9697 | http://erdoszeleovoda.hu
Desktop

A gyermekek az óvodás kor végére az iskolai élet sikeres megéléséhez szükséges szociális-, értelmi- és fizikai fejlettségi szintjére kerülnek, gazdag szókinccsel rendelkező, bátor, befogadó, kreatív gyermekekké válnak. Kialakul az önmagára és környezetére is igényes kisgyerek értékrendje.

Az Erdőszéle Óvodába járó gyermekek lelkileg kiegyensúlyozottan, önbizalommal telten lépnek át az iskola küszöbén, rengeteg élményként bevésődött tudással, az angol nyelvismeret alapjaival, és szélesebb látókörrel rendelkeznek, mint társaik.

 

További információk:

Parkolási megjegyzés:Kiváló parkolási lehetőség az óvoda közelében található.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nádudvari Valéria
Telefon:+36-70-638-9697
Email:info@erdoszeleovoda.hu
Honlap:http://erdoszeleovoda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/erdoszeleovoda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek