FamilEnglish

1221 Budapest, Panoráma u. 29. | +36-20-538-5572
Desktop

Gulyásné Balogh Bianka vagyok, 2009. óta foglalkozom nyelvoktatással. Ez idő óta tapasztalatokat szerezhettem a különböző életkorú, életállapotú hallgatók oktatása, valamint az intézményes, nyelviskolai, és magán oktatás területén egyaránt. A gyermekeim születése utáni időszakban, e tapasztalatokból építkezve, valamint alapos piackutatást követően elindíthattam saját, egyéni vállalkozásomat, melynek keretében egy egyedi, a nyelvelsajátítás családias légkörét fókuszba helyező nyelvoktatást álmodtam meg.

Az első FamilEnglish nyelvkurzusok 2018. januárjában indultak itt, a kerületünkben. Saját helyiség híján egy szintén kezdő, helyi vállalkozással partnerségre lépve, a tanfolyamok a Pötty Gyerekkuckóban leltek otthonra.

A három újonnan indult kurzus közül kettő kifejezetten kisgyermekes édesanyákat célzott meg, akik a bérelt helyiség nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően, gyermekükkel együtt vehetnek részt a foglalkozásokon. A harmadik induló csoport egy kiskamaszokból álló 6 fős gyermekcsoport lett, akik második idegen nyelvként tanulják az angolt az iskolában.

A vállalkozás első online tanfolyama 2018. márciusban indult, 9 fővel. Ez az online kurzus kezdő nyelvi szinten, heti rendszeres tananyagokkal várta tanuóit, valamint egy zárt Facebook csoportban nyújtott lehetőséget a. kapcsolattartásra. A tanfolyam befejeztével egy offline, személyes alkalom is megrendezésre kerül.

A hamarosan induló, új tanévben terveim között szerepel a tanári csapat bővítése, további online, és offline tanfolyamok indítása, valamint speciális nyelvi tréningnapok meghirdetése.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gulyásné Balogh Bianka
Telefon:+36-20-538-5572
Email:csaladinyelvoktatas@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/csaladinyelvoktatas/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.