Leányka Bölcsőde

1221 Budapest, Leányka u. 40/A. | +36-1-482-0053 | http://bolcsode22.weebly.com
Desktop

Bölcsődénk a Leányka utcai lakótelepen, a kerület „kapujában” épült 1976-ban.

Célul tűztük ki a családias, esztétikus környezet kialakítását. Szépen gondozott zöld kertrészeinkkel, a magas és árnyat adó fákkal üde színfoltja vagyunk a környéknek.

A csoportszobákban sok színes, modern, érdekes és változatos játékot, sokféle mozgásfejlesztő eszközt kínálunk a gyermekek korának és fejlettségének megfelelően. A kuckók és pihenő sarkok az elvonulást, a tágas udvarrészek a szabad mozgást biztosítják.

Nevelői programunk előtérbe helyezi a játéktevékenység fejlődésének elősegítését a szabad választás lehetőségével, a gyermeki kreativitás támogatásával, elismeréssel, együtt játszással, ötletadással. A gondozónők tudatos nevelői munkájának részét képezi a gyermekek játék, illetve manuális tevékenységének összehangolt, átgondolt szervezése. A bábjáték a mindennapok fontos része.

Az egészséges életmód kialakításához a gyerekek sokat tartózkodnak a szabad levegőn, amihez változatos mozgás és játéktevékenységet biztosítunk. A bölcsődei kertjeinket és a zöld felületet különös odafigyeléssel gondozzuk és vigyázzuk. A csoportszobákban télen párásító készüléket használunk. A felső légúti megbetegedések kivédésére sószobát működtetünk, amit a csoportok folyamatosan látogatnak. Helyes higiénés szokásokat alakítunk ki az étkezés, tisztálkodás, pihenő idő terén. A saját működtetésű konyha változatos, a korosztálynak megfelelő étrenddel, rugalmasan biztosítja az igényeket: sok zöldséget, gyümölcsöt kínálunk, szükség esetén diétás ételt.

Bölcsődénk a kerületben lakó családok igényeit szeretné szolgálni a Leányka Játszóházzal, klubokkal, tanácsadással. Lehetőséget teremtünk szakembereinkkel való találkozáshoz - gyógypedagógus, gyermekpszichológus, gyermekvédelmi felelőssel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-482-0053
Email:leanykabolcsi@hawk.hu
Honlap:http://bolcsode22.weebly.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek