Matild Média Iskola

1221 Budapest, Tóth József u. 45. | +36-20-542-4941 | http://www.matild.hu, http://www.matildonline.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Médiaszövetség célja, hogy a legtehetségesebb fiatalok színvonalasan, igényesen képviseljék a saját korosztályukat – idővel oktatási intézményüket - a Szövetségbe tömörülő médiumokban.

Hitelesség

A gyermekeket érdeklő, az ő életükről szóló információk, hírek hitelesebbek, ha a saját korosztályukból kerül ki annak közvetítője.

Lehetőség

  • A 10-18 éves korosztály képviselői lehetőséget kapjanak saját műsorok, filmek, vágóképek elkészítésére, illetve az írott sajtóban cikkeik, fotóik megjelentetésére.
  • A csatlakozó iskolák lehetőséget kapjanak arra, hogy rendezvényeiket, programjaikat, tehetséges tanulóikat bemutathassák a nyilvánosságnak, illetve az intézményükben tanulók részt vehessenek a Matild Média Iskola képzésein.
  • A csatlakozó médiumok a fiatalok bevonásával új célközönséget érhetnek el.

Szakmai háttér

A médiákban megjelenő gyermekek szakmai hátterét a Matild Média Iskola tagozatos képzései adják. A jó felkészültség, és a háttérismeretek alapozhatják csak meg a színvonalas műsorkészítést, a cikkírást és a képi megjelenést. Csak olyan fiatal kerülhet be a médiába, aki az előbbieknek birtokában van. A helyszíni és stúdióriportokat, fotókat, filmeket és vágóképeket a Matild Média Iskola tanulói készítik el, a Matild Média Iskolás tanárok szakmai irányításával.

Technikai háttér

A képzés technikai hátterét a Matild Média Iskola, a BKTV, és lehetőségeik szerint a csatlakozó médiumok biztosítják. A Matild Média Iskola rendelkezik a szakszerű képzéshez szükséges felszerelésekkel, eszközökkel, a csoportok létszámának megfelelő mennyiségben. (Yamaha hangosító berendezés Rack szekrényben, Shure rádiófrekvenciás mikrofonok, Panasonic Lumix fényképezőgépek, Sony HDD kamerák, ACER, MSI laptopok, Samsung LCD televízió, M-Audio hangrögzítő rendszer, hozzá Audiotechnika kondenzátor mikrofon, Panasonic fejhallgatóval, stb.) A BKTV stúdiójának korszerű eszközeit is igénybe vehetik, használhatják, kezelhetik a tanulók. (szaktanárok, szakemberek felügyeletével).

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-542-4941
Email:info@matild.hu
Honlap:http://www.matild.hu, http://www.matildonline.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek