Matild Média Iskola

1221 Budapest, Tóth József u. 45. | +36-20-542-4941 | http://www.matild.hu, http://www.matildonline.hu
Desktop

A Médiaszövetség célja, hogy a legtehetségesebb fiatalok színvonalasan, igényesen képviseljék a saját korosztályukat – idővel oktatási intézményüket - a Szövetségbe tömörülő médiumokban.

Hitelesség

A gyermekeket érdeklő, az ő életükről szóló információk, hírek hitelesebbek, ha a saját korosztályukból kerül ki annak közvetítője.

Lehetőség

  • A 10-18 éves korosztály képviselői lehetőséget kapjanak saját műsorok, filmek, vágóképek elkészítésére, illetve az írott sajtóban cikkeik, fotóik megjelentetésére.
  • A csatlakozó iskolák lehetőséget kapjanak arra, hogy rendezvényeiket, programjaikat, tehetséges tanulóikat bemutathassák a nyilvánosságnak, illetve az intézményükben tanulók részt vehessenek a Matild Média Iskola képzésein.
  • A csatlakozó médiumok a fiatalok bevonásával új célközönséget érhetnek el.

Szakmai háttér

A médiákban megjelenő gyermekek szakmai hátterét a Matild Média Iskola tagozatos képzései adják. A jó felkészültség, és a háttérismeretek alapozhatják csak meg a színvonalas műsorkészítést, a cikkírást és a képi megjelenést. Csak olyan fiatal kerülhet be a médiába, aki az előbbieknek birtokában van. A helyszíni és stúdióriportokat, fotókat, filmeket és vágóképeket a Matild Média Iskola tanulói készítik el, a Matild Média Iskolás tanárok szakmai irányításával.

Technikai háttér

A képzés technikai hátterét a Matild Média Iskola, a BKTV, és lehetőségeik szerint a csatlakozó médiumok biztosítják. A Matild Média Iskola rendelkezik a szakszerű képzéshez szükséges felszerelésekkel, eszközökkel, a csoportok létszámának megfelelő mennyiségben. (Yamaha hangosító berendezés Rack szekrényben, Shure rádiófrekvenciás mikrofonok, Panasonic Lumix fényképezőgépek, Sony HDD kamerák, ACER, MSI laptopok, Samsung LCD televízió, M-Audio hangrögzítő rendszer, hozzá Audiotechnika kondenzátor mikrofon, Panasonic fejhallgatóval, stb.) A BKTV stúdiójának korszerű eszközeit is igénybe vehetik, használhatják, kezelhetik a tanulók. (szaktanárok, szakemberek felügyeletével).

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-542-4941
Email:info@matild.hu
Honlap:http://www.matild.hu, http://www.matildonline.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.