Meseerdő Óvoda

1223 Budapest, Elza u. 22. | +36-1-123-4567 | http://www.meseerdoovoda.hu
Desktop

Meseerdő névre „keresztelt” intézményünk, egy bátor óvónő elhivatottságának, szakmaszeretetének, kitartó útkeresésének eredményeként jött létre 1995-ben. Folyamatos fejlesztő munka hatására alakult, csiszolódott az elmúlt évek során olyanná, melynek következményeként ma már ismert éselfogadott óvodája Budafok városrésznek.

Az alapítástól kezdve egyik legfőbb célkitűzésünk, olyan nevelőmunka megvalósítása, ami valódi, helyesen értelmezett gyermek szereteten alapul.

Adottságaink révén, a családi életformához hasonló működési feltételekkel rendelkezünk. A szülők visszajelzései alapján joggal hihetjük, hogy a nevelési szolgáltatásunkat igénybe vevők is ideálisnak tartják óvodánk környezeti adottságait.

Feltételrendszerünket az elmúlt évek során tudatosan és folyamatosan tovább fejlesztettük.
Tágas, többfunkciós helyiségeink, megfelelő méretű ésminőségű térként szolgálják a legkülönfélébb gyermeki tevékenységeket.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.00
Kedd07.30 – 17.00
Szerda07.30 – 17.00
Csütörtök07.30 – 17.00
Péntek07.30 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek