Minou Ballet Táncstúdió - balett oktatás gyerekeknek és felnőtteknek

1225 Budapest, Nagytétényi út 274-276. | +36-30-822-5213 | http://cdbalettiskola.hupont.hu
Desktop

Klasszikus és modern balett Budapest, gimnasztika és stretching. Kezdőtől a középhaladóig - felnőtt balett oktatás Budapesten. Balett oktatás, gyermek balett - felnőtt balett oktatás Budapest - BALETT IN ENGLISH | ENGLISH MENU Dear future student! Welcome to the website of my ballet school!
Gebe Ildikó iskolavezető.
06 30 822 5213

HIREK: 2018 Minden régi és új tanulómat várom szeretettel!

A SZERDAI BALETTGIMNASZTIKA - BALETT ALAPOKKAL ÓRARA BÁRKI BECSATLAKOZHAT! Hiszen  A MŰVESZI ALAPU GIMNASZTIKA es a NYÚJTÁS kÉpezi az Óra lenyegi részet es a balett alapoknak pedig alapbol hasznát veszi mindenki. Tartasjavito, kondicio-es koordinacio fejlesztö es komplexen atmozgat minden izomcsoportot. PROBALD KI BARMELYIK ÓRÁT MOST CSAK ALKALMI JEGGYEL!  :)

Gebe Ildikó iskolavezető
06 30 822 5213

TELJESEN KEZDŐK - balett gyerekeknek - JELENTKEZÉSÉT IS VÁROM  SZERETETTEL! Balett iskola
Kezdőimnek ajánlom a CSÜTÖRTÖKI stretching-gimnasztika-modern órát és a SZERDAI kezdő klasszikus balettet.
Így már minden tanuló minimum heti kétszer jöhet balett órára - balett oktató - diótörő balett, balett angolul.
AKÁR KLASSZIKUS BALETTET TANULNÁL, AKÁR CSAK A TESTEDET FEJLESZTŐ ÉS JÓL ÁTMOZGATÓ, MŰVÉSZI MOZGÁSFORMÁT SZERETNÉL. Kisgyermek kortól a felnőtt korosztályig - klasszikus balett és modern balett.

MINDEN BALETTEZNI VÁGYÓT VÁROK SZERETETTEL! :) felnőtt balett oktatás Budapest
MÉG MINDIG TUDTOK JELENTKEZNI A NULLÁRÓL KEZDŐ KLASSZIKUS BALETT CSOPORTBA IS!

KAPCSOLAT: Balett Gyerekeknek és felnőtt balett oktatás - gyermek balett oktatás Budapesten

Gebe Ildikó iskolavezető - balett oktatás tiniknek
06 30 822 5213
Telefonon lehet érdeklődni hétköznap 11-19 óráig, hétvégén 11-13 óráig

E-mail: ildikogebe@gmail.com
A oktatás helyszíne: balett oktató
1225.Budapest, Bartók Béla út 6.
Bartók Béla Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános - balett iskola - Iskola

FILOZÓFIÁM - Tánciskolámat 2007 Márciusában alapítottam azzal a céllal, hogy immár hazánkban is minden korosztály számára elérhető legyen a klasszikus balett tanulása - balettiskola Budapest

Gebe Ildikó vagyok, balett oktató - táncoktató és a balett iskola iskola vezetője. Budapest balett

Tánciskolámat 2007 márciusában alapítottam azzal a céllal, hogy immár hazánkban is minden korosztály számára elérhető legyen a klasszikus balettbalett táncos - tanulása. Régebben ugyanis (és még mai is helyenként) az a tévhit él, hogy a balettet csak csontsoványan és kisgyermekkorban lehet elkezdeni - felnőtt balett oktatás Budapest

Ez azonban tévhit.

Akiknek gyermekkorukban kimaradt bármely okból, - balett gyerekeknek - akik már régóta csodálva nézik a balett táncosok légies mozgását, - Budapest balett - vagy akik akár "csak" a tánc szeretetétől vezérelve szeretnének balettet tanulni, most már lehetőségük van rá, hogy elkezdjék a felnőtt balett oktatást. Sokan a balettet övező varázslatos hangulat és tanulásának áldásos hatásai miatt jönnek el az órákra - balett oktatás gyerekeknek a XXII. kerületbe - és azóta is járnak rendszeresen. Sokan más táncműfajt művelnek és ahhoz mint kiegészítő technikát szeretnék elsajátítani, hiszen minden tánc alapja a balett - balett oktatás.

Tény, hogy aki hivatásául választja a táncot, annak már kisgyermekkorban kell elkezdenie - balettiskola Budapest - annak tanulását, hiszen annak elsajátítását időben kell elkezdeni szakszerű irányítás mellett. De aki hobby, vagy a későbbiekben akár komolyabb szinten szeretné művelni ezt a műfajt, annak szeretetéért, annak összes áldásos hatását élvezve, az később, felnőtt korban is bármikor elkezdheti tanulni és elsajátítani e csodálatos műfaj technikáit. Természetesen ehhez is kitartásra és szorgalomra van szükség, de azt gondolom, mindennel így van ez, amit az ember komolyan szeretne csinálni. De saját tapasztalatom szerint megfelelő szakmai irányítás mellett kinek kinek a maga tempójában, elsajátíthatóak a balett technikák, kellő kitartással és természetesen legfőképpen annak szeretete mellett! Kisgyermek kortól a felnőttekig - klasszikus balett és modern balett.

Egyszóval, mindenkit várok szeretettel, aki szeretné kipróbálni, elsajátítani a balett technikákat - balett oktatás - felnőtt balett oktatás -, akár hobby, akár komolyabb célból. Már több tanulóm is felvételt nyert komolyabb tánciskolákba, (Magyar Táncművészeti Főiskola, Pécsi balettiskola, BailArt Tánciskola...), tehát van lehetőség (balett gyerekeknek) az iskolánkból kikerülve, táncos képzettség megszerzésére is.

Mindenkit várok szeretettel!

GEBE ILDIKÓ - OKTATÓ. Kisiskolás koromban, 9 évesen kezdtem el a klasszikus balettet egy kedves idős tanár néninél. Akkoriban lett megalapozva nálam a mozgás és elsősorban a tánc iránti szeretet

Gebe Ildikónak hívnak. Órarend: felnőtt balett oktatás - Budapest 22. kerület. kezdő balett felnőtteknek

Kisiskolás koromban, 9 évesen kezdtem el a klasszikus balettet egy kedves idős tanár néninél. Akkoriban lett megalapozva nálam a mozgás és elsősorban a tánc iránti szeretet. Majd középiskolás lettem és más mozgásformákat is kipróbáltam (főleg torna és atlétika) de egyiknél sem tudtam lehorgonyozni. Eközben persze folyamatosan maradt a balett és más táncstílusok kipróbálása is. XXII. kerületbe balett oktatás gyerekeknek.

Majd jött az egyik nagy szerelem a műkorcsolya a 20-as éveimben 1-2 év alatt a remek edzőnek köszönhetően elég szépen haladtam és nagyon szerettem volna felnőtt amatőr versenyeken indulni de sajnos a bokám nem így gondolta...

Viszont a műkorcsolya mellé ismét nagyon fontossá vált a klasszikus balett, eleinte mint kiegészítő edzés, de időközben annyira "vissza szerettem" a balettbe, hogy végül nem volt nehéz meghozni a döntést, hogy hosszú távon és komolyan győzött a balett. Ekkorra már igen intenzíven és komolyan folytattam a balettet és azóta is tart a szerelem és a sok edzés - balett oktatás.

Nagyon szerettem volna táncoktató  lenni, hogy átadhassam másoknak is a tánc és - balett oktatás - a mozgás iránti igényt és szeretetet és persze a balett technikákat. 2005-ben pár hónapot az Egyesült Államokban tölthettem és ott is részt vettem balett órákon. Ott láttam, hogy mennyire sokan szeretnének felnőtt korban is balettet tanulni és ott már akkor is volt erre lehetőség - balett oktatás tiniknek. Ezért elhatároztam, hogy egyszer én is fogok egy ilyen tánciskolát nyitni ahol van erre lehetőség. Órarend, felnőtt balett oktatás | Budapest XXII. ker. Budafok - kezdő balett felnőtteknek.

2006-ban beiratkoztam a TE-TFTI-re és elvégeztem a táncoktató szakot. Eközben továbbra is jártam magán órákra, illetve a Táncművészeti Főiskola klasszikus-és modern tánckurzusaira. 2007-ben megalapítottam a Piruett Tánc-és Mozgásstúdiót.

2012 augusztusában megnyitottam második balett iskolámat a Cat Dance Ballet-et, mely egy magániskolának indult, mára már  MINOU BALLET néven működik a balett oktatás, kinőtte magát csoportos, nagytermi iskolává. Valamint kihelyezett helyszínen, csoportos gimnasztika órákat és pre balett órákat is tartok - balett gyerekeknek.

ENGLISH  MENU

Dear future student!
Welcome to the website of my ballet school! :)
Below, i will try to inform you about the most important things about us and my school.
If you miss something just ask me!

SCHEDULE:

MONDAY: 18:00-19:30 classical ballet for re-beginners and intermediates
WEDNESDAY: 18:00-19:30 classical ballet for totally beginners
THURSDAY: 18:00-19:30 gymnastic, stretching and modern technik for all levels
All ages are in the groups, not just children or adults.

PRICES:

MONTHLY FEE (MONTHLY TICKET): 14.000 HUF./ month
It's useable every 1st of month till 30th or 31th of the same month.
We don't have daily ticket or visitor ticket!
With this monthly ticket you can visit all type of classes as often as you want.
No matter how many times you visited the classes, if the monthly ticket's expery date is over, you need to buy a new one.
You need to pay for it before starting the class.

DAILY TICKET FOR THE NEW STUDENTS (JUST FOR ONCE, FOR THE FIRST CLASS!):

2.500 HUF./90 min.class.
If the new student decide after the class, she or he wants to be the part of the school and wants to continue the work together, she/he should have to buy a monthly ticket.
In this case of course, i'll take away from the cost of the monthly fee,  the 2.500 what she/he already paid.

Please feel free to call me, or write me on e-mail if you have any question!
Phone: 06 30 822 5213 (Ildiko Gebe)

Mail: ildikogebe@gmail.com
Facebook: Minou Ballet Tancstudio
Instagram: Minou Ballet

Thank you for your patient, have a nice day! :)
http://www.cdbalettiskola.hupont.hu/19/in-english

Balettiskola felnőtteknek, kezdőknek és előképzettséggel rendelkezőknek is. A balett oktatás felnőtt korban sem késő. Gyermek balett oktatás - Minou Ballet -  Táncstúdió. XXii. kerület, magas színvonalú tükrös balett teremben, kezdő és középhaladó balett oktatás felnőtteknek. Balett óra másként - felnott balett Budafokon - balett oktatás felnőtteknek Budapest. TELJESEN új KEZDŐ balett jelentkezésnél a hónap elsejétől adott hónap 30.-áig, vagy adott hónap 31.-éig érvényes a HAVI BÉRLET. Budapesti balett magántanárt keresel? Gebe Ildikó iskolavezető - balett oktatás! Balett oktatás gyerekeknek Budapest XXii. ker. Budafok Nagytétény. Balett oktatás gyerekeknek Gebe Ildikó - Minou Ballet Táncstúdió - balett oktató vezetésével.

Mára már a Minou Ballet iskolámat vezetem kizárólag. Kezdőket, illetve hobbi célból tanulni vágyókat éppúgy szeretek tanítani, mint akik komolyabb célokból járnak hozzám. Nagy hangsúlyt fektetek az egyéni adottságok figyelembe vételére. Akár csoportos akár magánóráról van szó, mindenkire odafigyelek és nem haladunk tovább míg a tanulók valóban meg nem értik a tananyagot. Amikor látom, hogy milyen boldogok amikor sikerül az igen nehéz gyakorlatokat kivitelezni, én is nagyon boldog vagyok és mindig több és több lendületet ad a további munkához.

Felvételt nyertek többen is az iskolámból a MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI FŐISKOLÁRA, a BAILART TÁNCISKOLÁBA, A BUDAPEST TÁNCMŰVÉSZETI STÚDIÓBA, A NEMES NAGY ÁGNES TÁNCMŰVÉSZETI SZAKKÖZÉPISKOLÁBA és a PÉCSI BALETTISKOLÁBA is tanítványok.

Gebe Ildikó iskolavezető: 06/30 822 521

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 19.00
Kedd11.00 – 19.00
Szerda11.00 – 19.00
Csütörtök11.00 – 19.00
Péntek11.00 – 19.00
Szombat11.00 – 13.00
Vasárnap11.00 – 13.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gebe Ildikó, XXII. kerület, CZIFFRA GYÖRGY KULTÚRÁLIS KÖZPONT
Telefon:+36-30-822-5213
Email:ildikogebe@gmail.com
Honlap:http://cdbalettiskola.hupont.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.