Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti és Általános Iskola

1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33. | +36-1-424-5641, +36-20-247-9504 | http://www.nadasdy.suli.hu
Desktop

A Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti és Általános Iskola a főváros XXII. kerületének központjában, vegyes lakókörnyezetben (lakótelep és családi házas övezet) művészeti profillal működő, családias légkörű iskola. Az épület bejárata előtt hatalmas ősgesztenyefákkal beültetett, modern játékokkal felszerelt tágas játszótér helyezkedik el.

Iskolánk olyan művészeti és általános iskola, amely hisz a művészeti nevelés személyiségformáló erejében; az alapkészségek elsajátításával egyetemben elősegíti a tanulók sokoldalú kibontakozását az ének-zene, rajz, báb, néptánc emelt szintű oktatásával.

A délutáni foglalkozások választéka nagyobb más iskolákénál. Házon belül ének-zene, rajz, báb, néptánc, kerámia és hangszeres (zongora, furulya, dob, hegedű, cselló, népzene, stb.) képességfejlesztő lehetőségek várják a növendékeket.

A művészeti és általános iskola célja, hogy az Európai Unióban is boldogulni tudó, nyitott, kulturált, egészséges felnőtté váló gyerekeket neveljen, felkészítse őket az életen át tartó tanulásra. Olyan pedagógusok és kiszolgáló személyzettel, akik ismerik szűkebb-tágabb környezetük elvárásait. Befogadják a másságot, megkönnyítik a beilleszkedést, folyamatosan bővítik szakmai ismereteiket, segítenek a problémák megoldásában.

A XXII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-424-5641, +36-20-247-9504
Email:info@nadasdy.suli.hu
Honlap:http://www.nadasdy.suli.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.