Napocska Családi Napközi

1223 Budapest, Park u. 35. | +36-20-343-0162 | http://www.napocskanapkozi.hu
Desktop

2009-ben kezdtük meg munkánkat a Napocska Napköziben. Célunk egy olyan hely létrehozása volt, amely szeretetteljes, biztonságos légkörével megkönnyíti a gyermekek elszakadását a szülőktől, a csoportba való beilleszkedést. Igyekszünk rugalmasan, a gyermekek egyéniségét maximálisan figyelembe véve megismertetni őket a közösségi élet szabályaival, a társaikkal kialakuló problémák helyes kezelésével. Legfőbb eszközünk a motiváció és sok-sok dicséret, amelyek segítségével a gyermekek sikerélmények közepette könnyebben lesznek eredményesek akár új ismeretek elsajátításában, akár problémamegoldásban.

A XXII. kerületben, a Camponához közel működünk, csendes, kertvárosi környezetben, egy családi házban. Kert és terasz áll a gyermekek rendelkezésére, amelyet nyáron a csoportszoba részeként használunk ki.

Csoportunkba elsősorban 1-4 éves (bölcsődés-óvodás korú) gyermekeket fogadunk. A gondozáson kívül nevelési, fejlesztési feladatokat is végzünk. Minden nap tartunk foglalkozásokat, amelyeken - bár nem kötelezőek - a gyermekek szívesen vesznek részt. (mese-mondóka, ének, angol, mozgás, stb.) Valamint alkotási lehetőséget is biztosítunk: megismertetjük őket a festéssel, rajzolással, vágással, gyurmázással, stb. Igyekszünk az életkoruknak megfelelő lehetőségeket biztosítani. (Pl.: míg a kicsik szívesebben festenek az ujjukkal, a nagyobbak szeretik kipróbálni az ecseteket is.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek