Napraforgó Bölcsőde

1225 Budapest, Bartók Béla u. 4. | +36-1-207-5325 | http://bolcsode22.weebly.com
Desktop

Budafok-Tétény XXII. kerületi Önkormányzat Napraforgó tagbölcsőde bölcsődei ellátást, játszó csoportos elfoglaltságot és gyermekfelügyeletet kínál kisgyermekes családoknak.

Bölcsődénk 1977-ben nyitott, az eltelt évek alatt többször megújult és megszépült.

80 férőhelyen, 6 csoportszobában és a játszó szobának kialakított helyiségben, hangulatos környezetben, nagy szaktudással rendelkező kisgyermeknevelők gondozzák, nevelik a bölcsődés korú gyermekeket. Kisgyermeknevelőink folyamatosan képzik magukat, hogy minél magasabb szintű ellátást biztosítsunk a ránk bízott gyermekeknek.

A szülőtől való elválás megkönnyítésére az „anyás beszoktatás”módszerével szoktatjuk a bölcsődei élethez a gyermekeket.

A játszóházban különböző programokkal várjuk az otthonnevelkedő gyermekeket és szüleiket. Szükség esetén gyermek felügyeletet is biztosítunk.

A csoportok és a játszó udvar jól felszerelt játékokkal, bútorzattal, nagymozgásos játékokkal, különböző mozgásfejlődést elősegítő játékokkal felszerelve várja a gyermekeket.

Ha a gyermek fejlődése valamilyen módon eltér az átlagostól integrált, kis létszámú csoportban helyezzük el. Fejlődésüket szakemberek segítségével végezzük: gyógypedagógus, pszichológus.

Az ünnepekre a gyermekekkel együtt készülünk: ajándékkészítéssel, énekléssel, rajzolással, farsangi álarckészítéssel.

A juniálison szülőkkel, testvérekkel együtt töltjük a játékos, vidám délutánt. Ugrálóvár, arcfestés teszi színesebbé a délutánt.

Az őszi és téli időszakban a légúti megbetegedések megelőzésére saját só szobánkban játék közben élvezik a szoba jótékony hatását

A bölcsődében saját konyha működik. Szakképzett élelmezés vezetők által összeállított étlap alapján készül a gyermekek életkorának megfelelő, finom étel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-207-5325
Email:napraforgobolcsi@hawk.hu
Honlap:http://bolcsode22.weebly.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.