Tomori Pál Főiskola

1223 Budapest, Művelődés u. 21-27. | +36-1-362-1551/106/tanulmányi hivatal | http://www.tpfk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kalocsai székhelyű Tomori Pál Főiskola 2011 szeptemberétől új budapesti helyszínen fogadja hallgatóit. A kastély nagy része 1945 előtt épült, a Schindely-család birtoka volt. Az épület kialakítása exkluzív, több éven keresztül működött oktatási központként és szállodaként egyaránt.

A Főiskolán folyó képzés központi gondolataként a térközpontú közgazdasági oktatás jelölhető meg. Célja, hogy a felsőfokú szakképzés keretében, illetve alapképzési szakokon és szakirányú továbbképzési szakokon végző hallgatókat felkészítse a gazdasági élet különböző területein végzendő stratégiai-, pénzügyi-, számviteli-, kontrolling-, marketing-, logisztikai-, emberi erőforrás menedzsment-, stb. feladatok elvégzésére, döntés-előkészítési és döntési szituációk sikeres lebonyolítására. Az oktatás térközpontú szemléletéből kifolyólag integrálásra került az oktatási anyagba a regionális gazdaságtan, a területi tervezés és az EU ismeretek tárgyköre is, mely ismeretek nélkül végzett hallgatóink napjainkban már nehezebben boldogulnának a globalizáció, a nemzetközi integrációk és a világpiaci tendenciák hatásaival megbirkózni kénytelen szervezetek keretein belül. A végső cél olyan közgazdászok, menedzserek, nemzetközi szakértők kibocsátása, akik megalapozott ismereteken nyugvó, gyakorlatorientált képzésben részesültek, melynek eredményeként naprakész, informatikai és idegen nyelvi készségekkel támogatott szaktudásukat vállalkozói szemléletben, innovatív módon képesek kamatoztatni a kis- és középvállalkozási szférától kezdve a multinacionális cégeken keresztül a külföldön végzett munkáig bármely élethelyzetben. Ebben a tekintetben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a hallgatók munkaerő-piaci versenyképességének fokozása érdekében felruházzuk őket üzleti kommunikációs, problémamegoldó és menedzsment jártasságokkal és a folyamatos megújulás képességével.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-362-1551/106/tanulmányi hivatal
Email:info@tpfk.hu
Honlap:http://www.tpfk.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Tomori-P%C3%A1l-F%C5%91iskola/284517748243541
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek