XXII. Kerületi Egyesített Óvoda

1225 Budapest, Nagytétényi út 291. | +36-1-207-1025 | http://ovoda22.hu
Desktop

A XXII. Kerületi Egyesített Óvoda tagintézményei a XXII. kerület földrajzi területein, Budafokon, Budatétényben, Baross Gábor-telepen és Nagytétényben működnek. Az óvodaépületek egy része régi családi házakból, kúriából, illetve téli lakból lettek kialakítva, más részük lakótelepek közvetlen környezetében épültek fel.

A XXII. Kerületi Egyesített Óvoda minden tagóvodája az „Óvodai nevelés alapprogramjára” épített pedagógiai program szerint dolgozik, kiemelve azokat a sajátos célokat és feladatokat, melyekre az adott intézményben nagyobb figyelmet fordítanak.

Jól felszerelt, barátságos környezetben, korszerű játék eszközökkel, felszerelt udvarokkal, szakmailag felkészült óvodapedagógusokkal, szerető gondoskodással várják a kis óvodásokat. Óvodapedagógusaink, pszichológusunk, dajkáink képzettek, magas színvonalú szakmai munkájukkal, figyelmükkel, szeretetükkel segítik a gyermekek beilleszkedését, érzelmi biztonságuk megteremtését, harmonikus személyiség-fejlődését. Gyógypedagógusaink egyéni, komplex fejlesztésekkel segítik a gyermekek fejlődését.

Szakmai elhivatottságuk alapján mindent megtesznek, hogy megértő gondoskodásunk során minden gyermek megkapja azt a személyes törődést, amelyre egyéni képességei alapján szüksége van, mely által a fejlődése biztosítva lesz, és sikeresen kezdi az iskolát. Óvodáinknak igen fontos, hogy a gyermekek nevelése érdekében együttműködjenek a családokkal, akikkel sok színes, közös programot szerveznek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-207-1025
Email:ovoda@hawk.hu
Honlap:http://ovoda22.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek