AlternAudit Kft.

1222 Budapest, Tüzér u. 7. | +36-30-210-9457, +36-1-226-1873 | http://alternaudit.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Társaságunkat, az AlternAudit Kft.-t 2005-ben alapítottuk. Könyvvizsgálati, adótanácsadási és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást nyújtunk. Szakértőink másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Az alap könyvelési szolgáltatáson túlmutatóan teljes egészében el tudjuk látni egy vállalkozás pénzügyi és gazdasági adminisztrációját a napi operatív teendőktől a pénzügyi vezetői feladatokig. Az így kiszervezett tevékenységeket sok esetben hatékonyabban és felkészültebb szakemberekkel tudjuk ellátni.

A klasszikus könyvvizsgálói tevékenység mellett IFRS témákban és pénzügyi átvilágítások terén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Ezek mellett számviteli folyamatok reorganizációjával és EU támogatások ellenőrzésével is foglalkozunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ónodi Sándor
Telefon:+36-30-210-9457, +36-1-226-1873
Email:onodi.sandor@alternaudit.hu
Honlap:http://alternaudit.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek