Antalovics Marianna Sminkdivat

1222 Budapest, Nagy Kőbánya u. 1. | +36-30-557-3760/Antalovics Marianna, +36-30-570-0809/Regyelik Krisztina | http://www.antalovicsmarianna.hu, http://www.sminkdivat.hu
Desktop

Az én munkám az, hogy felszínre hozzam az egyedi szépséget.

Gyerekkori vágyam teljesülhetett azzal, hogy hosszú évek óta fodrászként dolgozom. Az utóbbi időben a sminkelés is az életem részévé vált, kialakult bennem a szakma iránti szerelem. Fontos volt számomra, hogy ezt professzionális szinten sajátítsam el. Első nekifutásom 1997-ben történt, akkor Ágoston Melinda és Nagy Andrea voltak az oktatóim. Majd utána hosszú szünet következett kislányom érkezése miatt. 2007-ben ismét lehetőségem nyílt a tanulásra. Ekkor kezdtem el Gáspár Viktóriánál elsajátítani a szakma fortélyait. 2010-ben volt szerencsém Sipos Zita keze alatt is fejlődni.

Versenyeken is sikeresen kipróbálhattam magam, felkészülésekor megtanultam, hogyan kell precízen tisztán és fegyelmezetten dolgozni. Részt vettem  fotózásokon, divatbemutatókon, szépségversenyeken és reklámügynökségek különböző felkérésein. Munkámhoz tartozik az esküvői sminkek és kontyok elkészítése is.

Számomra fontos, hogy a vendégemmel együtt tudjak gondolkodni a végeredményen.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szerint.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Antalovics Marianna sminkes, fodrász, Regyelik Krisztina körömépítő
Telefon:+36-30-557-3760/Antalovics Marianna, +36-30-570-0809/Regyelik Krisztina
Email:info@sminkdivat.hu
Honlap:http://www.antalovicsmarianna.hu, http://www.sminkdivat.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.