Duguláselhárítás Expressz

2463 Tordas, Szabadság út 67. | +36-70-670-7070 | http://dugulaselharitasexpressz.hu
Desktop

Varga Andrásnak hívnak, főállásban tűzoltóként dolgozom, kiegészítő tevékenységem pedig a dugulás-elhárítás minden fajtája. Rendelkezem többfajta spirálozó géppel, csatornakamerákkal, elektromos és benzines vízszivattyúkkal, van egy magasnyomású csatornatisztító gép (woma) beépítve a gépkocsimba, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is elintézem.  Cégünk teljesen magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű és árú szolgáltatást nyújtsuk. Mára cégünk ügyfeleinek nagy részét visszatérő partnereink adják, akik ha dugulás-elhárításról, csatorna mosásról van szó minket hívnak.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek