Gáz-Fűt-Szer-Víz Kft.

1221 Budapest, Trencséni u. 17. | +36-30-942-5504

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagy épületgépészeti tapasztalattal vállalom családi házak, társasházak vagy irodák vízszerelési, esetleg gázszerelési és fűtésszerelési munkálatait Budafokon. Ezek mellett teljes körű felújítást, gáz, víz, fűtés kivitelezést is végzek megrendelőim igénye szerint! Kiváló minőség, rövid határidő jellemzi munkavégzésemet!

Meglévő konvektor helyére szerelhető mini kazánok forgalmazása, beszerelése illetve szervizelése! A mini kazán nem igényel kéményt!

Bármilyen vízszereléssel, gázszereléssel vagy akár fűtésszereléssel kapcsolatban hívjon bizalommal, sok éves tapasztalattal, a legmodernebb technológiákkal lépést tartva végzem munkámat, akár fűtéskorszerűsítésnél, akár teljes rendszerek kiépítésénél, cseréjénél! A fűtésszerelésnél kombinált megoldásokkal is dolgozom, így a hagyományos radiátoros fűtés mellé igény szerint padló- vagy falfűtés kiépítését is vállalom!

Mind fűtésszerelés, gázszerelés, mind vízszerelés esetén felmérés után árajánlatot készítek a várható költségek tervezhetősége érdekében, javaslatot teszek az esetleges cserékre, a szükséges anyagok beszerzésére.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-942-5504
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.