Oszd meg másokkal!

Desktop

1975-óta a Főváros egyik legmegbízhatóbb víz gázszerelő mestere.

Víz Gáz Fűtésszerelés! Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK: konvektor - cirkó - gázbojler - villanybojler javítás csere. Lakás és Fürdőszoba felújítás, burkolás. Csőrepedés bemérés, beázás megszüntetése, mosogatógép mosógép bekötés, vízóra csere. Gáztűzhely bekötés

GARANCIÁVAL! Gebe László - víz gázszerelő Budapest

 • 06 30 949 2052
 • 06 30 942 0064
 • +36 (1) 207-2850

Víz gáz fűtésszerelő több mint 40 éve!

Vállalom továbbá:

Még mielőtt vízvezeték szerelőt választ mindenképpen olvassa el ezt a cikket!

 • Vízvezeték szerelő - Az ósdi vízvezeték rendszer gyakran okozhat súlyos kavalkádot. A csőtörés csőrepedés mindig a legváratlanabb pillanatban tör elő. Ilyenkor azonnal vízvezeték szerelő cégre van szükség. A gyors kiszállás elengedhetetlen. Vízvezeték szerelő hírek a gebeviz.hu weblapon. Drága kellékeinkben súlyos kárt okozhat a csőtörés. Nagyon sokan laknak idősebb otthonokban. Ilyenkor a csőtörés lehetősége magasabb. A megelőzéshez javasolt kikérni egy vízvezeték szerelő ötleteit. A vízvezeték rendszer felújításával nem kell félni a csőtörés miatt.

Villanybojler javitás ára - villanybojler szerelö - villanybojler javitás Budapest - villanybojler vízkőtelenítés ára - bojler vízkőtelenítés ára,
Bojler szerviz - villanybojler szervíz vízkőtelenítés ára - hajdu bojler vízkőmentesítés anod csere.

Olcsó vízvezeték szerelő méregdrága költségek nélkül.

Korszerűtlen bojlerek miatt nagyon sokan keresnek jó vízvezeték szerelő vállalkozást. Túl magas vízszámla miatt találjon ismert vízvezeték szerelőt

Nagyon sokan élik életüket olyan otthonban, ahol öreg a vízvezeték rendszer. Lassacskán a csövek szivárogni kezdenek. Sok esetben az illesztéseknél kezd csepegni a víz. A falakban húzódó vezetékekből kifolyó víz nagyon súlyos károkat tud okozni. A beázás tönkre teheti felszerelésünket. Az esetek egy részében elég nehéz felismerni, hogy szivárog a víz. A gond egyik tünete, hogy a csapok elzárása után is forog a vízóra. A túlzottan drága vízdíj oka lehet egy elrejtőző szivárgás, amikor vízvezeték szerelő szakember segítségére van igény.

A csőtörés állandóan a legrosszabb pillanatban tör elő. Ilyenkor nyomban vízvezeték szerelő szakemberre van szükség. Az azonnali kiszállás nélkülözhetetlen. Az ósdi vízvezeték rendszer gyakorta okozhat súlyos rendetlenséget. Szeretett berendezéseinkben komoly veszteséget okozhat a csőtörés. Sokan laknak korosabb lakásokban. Ekkor a csőtörés lehetősége magasabb. A megelőzéshez ajánlott kikérni egy vízvezeték szerelő ötleteit. A vízvezeték rendszer korszerűsítésével nem kell félni a csőtörés miatt.

Vízkőtelenítés - anód csere - zárófedél csere - fűtőtest csere - hőfokszabályzó csere vízkőtelenités

LAKÁSFELÚJÍTÁS - TIPPEK MEGBÍZHATÓ MESTER EMBERTŐL

Lakásfelújítás rettentően bonyolult teendő. Mire figyeljen lakásfelújítás előtt? Értékes ötletek lakásfelújítás témában

Lakásfelújítás - Nagyon sokan eltervezték a lakásfelújítást. A házunk szépítése nagyon fontos feladat. Ám a lakásfelújítással nagyon sok felfordulás jár. Többen tartanak amiatt, hogy sok pénzbe kerül a lakásfelújítás. Ezeket a kiadásokat egy tapasztalt lakásfelújítás szakember ötleteit követve optimalizálni lehet. Megfizethetetlen kiadások helyett családbarát díjjal valósíthatjuk meg a komplett lakásfelújítást.

Többen nem vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy új házba költözhetünk. Lakásfelújítás részletezésért kattintson ide. Ilyenkor nincs más feladat, mint az előző lakók által hagyott károk restaurálása. Valamint ránk marad a lakás felújítása. Mikor szeretett otthonunkat szeretnénk csinosítani, pár hasznos javaslat mindig örömet okoz. Akad pár nagyon hasznos lakásfelújítás javaslat, amivel sok időt és energiát lehet megtakarítani.

ISMERT LAKÁSFELÚJÍTÁS - FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS HORRIBILIS DÍJAK NÉLKÜL

Mire ügyeljen lakásfelújításfürdőszoba felújítás előtt? Értékes tippek lakásfelújítás fürdőszoba felújítás témában. Lakásfelújítás fölöttébb körülményes munka

Többen elképzelték a lakásfelújítást. A környezetünk személyre szabása rendkívül fontos elfoglaltság. Ám a lakásfelújításfürdőszoba felújítás nagyon sok felfordulás jár. Drága kiadások helyett baráti áron vihetjük végbe a komplett lakásfelújítást. Többen aggódnak azért, hogy egy vagyonba kerül a lakásfelújítás. Ezeket a kiadásokat egy tapasztalt lakásfelújítás mester tanácsait követve csökkenteni lehet.

Ismert még egy használható módszer lakásfelújításhoz. Gyakran elfelejtik, hogy a lakásfelújítás során gondolni kell a rejtett bajokra. Egy régebbi építésű ház esetén rendszerint rozsdás lehet a vízvezeték rendszer. Ezt sürgősen javítani kell. Az elavult vízvezeték később súlyos gondokat okozhat.

A lakásfelújítás - fürdőszoba felújítás foglalkozó mesterek javaslatot tudnak adni arra nézve, hogy milyen anyagokat melyik boltnál lehet megrendelni barátságos költséggel. A javaslatokat megfogadva több ezer forintot spórolhatunk meg. A lakásfelújításhoz használt alapanyagok költségén nagyon sokat lehet spórolni. Van egy igazán egyszerű eljárás. Az évek óta lakásfelújítással foglalkozó szakemberek megismerték a megfelelő anyagokat. Egy jó lakásfelújítás hozzáértő megtalálása nélkül dühítő bajokkal szembesülhetünk.

Fűtésszerelés villanyszerelés villanyszerelő

Fűtésszerelés, fűtéskorszerűsítés, radiátor csere, gázkészülék javítás, bekötés, csere, gáztűzhely bekötés csere, konvektor javítása, cseréje. villanyszerelés - kőműves - burkolás - csempézés - festés mázolás - tapétázás - fürdőszoba felújítás - beázások megszüntetése - csőtörés bemérés - csőrepedés elhárítás - vízvezeték szerelés - vízóra csere - vízóra szerelés teljes körű ügyintézéssel - garanciával!

Burkoló állás, burkoló munka Budapesten

1.    Burkoló állás azonnali kezdéssel. Kiemelkedő kereseti lehetőséggel! BUDAPESTEN ÁLLÁSOK MUNKÁK ÁLLÁSAJÁNLATOK BURKOLÓ ÁLLÁS ÁLLÁSOK, MUNKÁK, ÁLLÁSAJÁNLATOK
Budapesti munkahelyre, HOSSZÚ TÁVÚ, komoly burkoló állás állásajánlat KIEMELT (5-600 ezer) KERESETI lehetőség. Azonnali kezdéssel várunk Téged csapatunkba, ha becsületes, rendszerető, szorgalmas, tanulékony vagy.
Ha nem ismertél magadra, vagy nem kívánsz csapattagunk lenni, akkor légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönjük! ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉSRE KÉPES BURKOLÓT keresünk állandó munkára saját autóval szerszámmal. Munka végzés Budapest egész területén.

 • Feltétel: Budapesti (vagy közeli) állandó lakás, jogosítvány saját szerszám, saját autó!
 • Jelentkezni lehet Gebe László ügyvezetőnél.
 • 7-11 óra között
 • 06 30 942 0064

  Víz- gázszerelő állás Budapest

2.   Víz gáz fűtésszerelő állás azonnali kezdéssel. Kiemelkedő kereseti lehetőség!
Budapesti munkahelyre, HOSSZÚ TÁVÚ, komoly víz- gázszerelő állásajánlat KIEMELT (5-600 ezer) KERESETI lehetőség. Azonnali kezdéssel várunk Téged csapatunkba, ha becsületes, rendszerető, szorgalmas, tanulékony vagy.
Ha nem ismertél magadra, vagy nem kívánsz csapattagunk lenni, akkor légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönjük! ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉSRE KÉPES VÍZ GÁZ FŰTÉSSZERELŐT keresünk állandó munkára saját autóval szerszámmal. Munka végzés Budapest egész területén.

 • Feltétel: Budapesti (vagy közeli) állandó lakás, jogosítvány saját szerszám, saját autó!
 • Jelentkezni lehet Gebe László ügyvezetőnél.
 • 7-11 óra között
 • 06 30 942 0064

Gebe László

A Gebe Kft. által végzett szerelési, javítási munkákra száz százalékos minőségi garanciát vállalunk.

DUGULÁS ELHÁRÍTÁSRA 30 nap garanciát adunk.

 • Figyelmét és érdeklődését megköszönve:

Tisztelettel: Gebe László, Gebe Kft.

Víz gáz fűtésszerelő mester

1224 Budapest

Telefon:
06/30 949 2052
06/30 942 0064
+36 (1) 207-2850

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 20.00
Kedd07.00 – 20.00
Szerda07.00 – 20.00
Csütörtök07.00 – 20.00
Péntek07.00 – 20.00
Szombat07.00 – 20.00
Vasárnap07.00 – 20.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek