Gebe László víz-, gáz-, fűtésszerelő mester, duguláselhárítás

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cirkó, konvektor, vízmelegítő, gáztűzhely, javítás csere tisztítás!

Víz Gáz Fűtésszerelés! Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK: konvektor - cirkó - gázbojler - villanybojler javítás csere. Lakás és Fürdőszoba felújítás, burkolás. Csőrepedés bemérés, beázás megszüntetése, mosogatógép mosógép bekötés, vízóra csere. Gáztűzhely bekötés

GARANCIÁVAL! Gebe László - víz, és gázszerelő Budapesten.

 • 06 30 949 2052
 • 06 30 942 0064

Víz, gáz, fűtésszerelés több mint 40 éve.

Vállalom továbbá.

 1. Vízvezeték szerelés.
 2. Gebemester Fő tevékenységek.
 3. Gázszerelés - Gázkészülék-fűtésszerelő.
 4. Lakásfelújítás - Fürdőszoba felújítás.
 5. Duguláselhárítás Garanciával.
 6. Villanyszerelés - Hibaelhárítás, bojler szerelés
 7. Klíma tisztítás, karbantartás.

Amiket vízvezeték szerelő témakörben mindenképpen ismerni kell

Elavult csapok miatt rengetegen keresnek rutinos vízvezeték szerelő szakembert. Túlzottan magas vízszámla miatt keressen rutinos vízvezeték szerelőt
Az elavult vízvezeték rendszer számos esetben jelenthet súlyos fejetlenséget. A csőtörés állandóan a legváratlanabb pillanatban tör elő. Ilyenkor azonnal vízvezeték szerelő vállalkozóra van szükség. A gyors kiszállás fontos. Drága eszközeinkben komoly károkat okozhat a csőtörés. Sokan laknak idősebb otthonokban. Ekkor a csőtörés kockázata magasabb. A megelőzéshez ajánlott kikérni egy vízvezeték szerelő tippjeit. A vízvezeték rendszer korszerűsítésével nem kell félni a csőtörés miatt.

Az esetek nagy részében elég nehéz detektálni, hogy szivárog a cső. A csőtörés egyik tünete, hogy a csapok elzárása után is pörög a vízóra. A túlzottan drága vízdíj oka lehet egy rejtett csőtörés, amikor vízvezeték szerelő mester ötleteire van igény. Nagyon sokan élnek olyan lakásban, ahol régi a vízvezeték rendszer. Lassacskán a vízvezetékek szivárogni kezdenek. Sok esetben az illesztéseknél kezd csepegni a víz. A falban futó vezetékekből kifolyó víz nagyon súlyos kárt tud okozni. A beázás megrongálhatja eszközeinket.

Rutinos gázszerelő horribilis költségek nélkül

Tisztességes gázszerelő akciós díjakkal. Számottevő baj a rendszertelen gázkészülék karbantartás

A rutinos gázszerelő mester ötleteket adhat a teljes felújításra. Sokan tervezik a fűtés felújítását. Mert nem mindegy, hogy évente hány tízezer forintot fizetünk ki fűtésre. A fejlett gázkonvektor beüzemelése szerfelett kifizetődő. A világhálón ajánlott olvasgatni a gázszerelő weboldalak között. Egy remek gázszerelő szakembert abból lehet felismerni, hogy több évtizedes múlttal rendelkezik.

Sajnálatos módon nem teheti meg mindenki, hogy teljesen kicseréli az elavult gázfűtést. Ekkor sem szabad teljesen megfeledkezni a felújításról. Egy rutinos gázszerelő mester sok éves tapasztalata nagyon sokat segít a költségek lefaragásában. A gázfűtés korszerűsítése nehezebb tennivaló. Komoly tervezést és tőkét vesz igénybe. Érdemes tapasztalt gázszerelő tippjeit kérni ilyen szituációban is. Számos olyan javaslattal segíthet, amivel ki lehet küszöbölni a drága költségeket.

Kritikus probléma a szervezetlen konvektor karbantartás. Tisztességes gázszerelő kedvező áron

Fürdőszoba felújítás - tanácsok ismert szakembertől

Mit tegyen Fürdőszoba felújítás előtt? Jó trükkök Fürdőszoba felújítás témában. Egy minőségi Fürdőszoba felújítás szakember megtalálása nélkül súlyos problémákkal szembesülhetünk

Ismert még egy jól használható ötlet Fürdőszoba felújításhoz. Többen elfelejtik, hogy a Fürdőszoba felújítás során gondolni kell a rejtett gondokra. A régebbi építésű lakás esetén gyakran rozsdás lehet a vízvezeték rendszer. Ezt sürgősen cserélni kell. Az elavult vízvezeték később súlyos gondokat okozhat.

Mikor elkezdjük a Fürdőszoba felújítást, érdemes ügyelni a feladatok sorrendjére. Mivelhogy tervezéssel igen sok pénzt takaríthatunk meg, illetve elkerülhetjük a hiábavaló takarítást is. Falbontási vagy festési folyamatnál mindig felülről kezdjünk, és úgy haladjunk fokozatosan lefelé. Fürdőszoba felújítás során is fontos a gondos tervezés.

A túl alacsony minőségű alapanyagok az idő múlásával rendszerint jókora veszteséggel járnak. Ajánlott legalább középkategóriás alapanyagokat felhasználni, ami garanciát jelent az időtálló minőségre. A Fürdőszoba felújítás ára nagyon függ a felhasználandó alapanyagoktól. Többen elkövetik azt a tévedést, hogy túl keveset akarnak ráfordítani az alapanyagokra. Pedig nem mindegy, hogy miféle minőséget kapunk a pénzükért.

Fűtésszerelés villanyszerelés villanyszerelő

Fűtésszerelés, fűtéskorszerűsítés, radiátor csere, gázkészülék javítás, bekötés, csere, gáztűzhely bekötés csere, konvektor javítása, cseréje. villanyszerelés - kőműves - burkolás - csempézés - festés mázolás - tapétázás - fürdőszoba felújítás - beázások megszüntetése - csőtörés bemérés - csőrepedés elhárítás - vízvezeték szerelés - vízóra csere - vízóra szerelés teljes körű ügyintézéssel - garanciával!

Burkoló állás, burkoló munka Budapesten!

1.    Burkoló állás azonnali kezdéssel. Kiemelkedő kereseti lehetőséggel! BUDAPESTEN ÁLLÁSOK MUNKÁK ÁLLÁSAJÁNLATOK BURKOLÓ ÁLLÁS ÁLLÁSOK, MUNKÁK, ÁLLÁSAJÁNLATOK
Budapesti munkahelyre, HOSSZÚ TÁVÚ, komoly burkoló állás állásajánlat KIEMELT (5-600 ezer) KERESETI lehetőség. Azonnali kezdéssel várunk Téged csapatunkba, ha becsületes, rendszerető, szorgalmas, tanulékony vagy.
Ha nem ismertél magadra, vagy nem kívánsz csapattagunk lenni, akkor légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönjük! ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉSRE KÉPES BURKOLÓT keresünk állandó munkára saját autóval szerszámmal. Munka végzés Budapest egész területén.

 • Feltétel: Budapesti (vagy közeli) állandó lakás, jogosítvány saját szerszám, saját autó!
 • Jelentkezni lehet Gebe László ügyvezetőnél.
 • 7-11 óra között
 • 06 30 942 0064

  Víz- gáz szerelő állás Budapest

2.   Víz gáz fűtésszerelő állás azonnali kezdéssel. Kiemelkedő kereseti lehetőség!
Budapesti munkahelyre, HOSSZÚ TÁVÚ, komoly víz- gázszerelő állásajánlat KIEMELT (5-600 ezer) KERESETI lehetőség. Azonnali kezdéssel várunk Téged csapatunkba, ha becsületes, rendszerető, szorgalmas, tanulékony vagy.
Ha nem ismertél magadra, vagy nem kívánsz csapattagunk lenni, akkor légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönjük! ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉSRE KÉPES VÍZ GÁZ FŰTÉSSZERELŐT keresünk állandó munkára saját autóval szerszámmal. Munka végzés Budapest egész területén.

 • Feltétel: Budapesti (vagy közeli) állandó lakás, jogosítvány saját szerszám, saját autó!
 • Jelentkezni lehet Gebe László ügyvezetőnél.
 • 7-11 óra között
 • 06 30 942 0064

Gebe László

A Gebe Kft. által végzett szerelési, javítási munkákra száz százalékos minőségi garanciát vállalunk.

DUGULÁS ELHÁRÍTÁSRA 30 nap garanciát adunk.

 • Figyelmét és érdeklődését megköszönve:

Tisztelettel: Gebe László, Gebe Kft.

Víz gáz fűtésszerelő mester

1224 Budapest

Telefon:
06/30 949 2052
06/30 942 0064
+36 (1) 207-2850

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 20.00
Kedd07.00 – 20.00
Szerda07.00 – 20.00
Csütörtök07.00 – 20.00
Péntek07.00 – 20.00
Szombat07.00 – 20.00
Vasárnap07.00 – 20.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:ifj. Gebe László víz-gáz-fűtésszerelő mester - Gebe Kft., Gebe László
Telefon:+36-30-949-2052, +36-30-942-0064, +36-01-207-2850
Honlap:http://www.gebemester.hu, https://www.vizvezetekszereles-budapest.hu, https://www.gazkeszulek-futesszerelo.hu, http://www.lakasfelujitas-budapest.hu, https://www.dugulaselharitas-budapest.hu, https://www.hutogepszerelo-klimaszerelo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.