Oszd meg másokkal!

Desktop

 

Az 1882-ben alapított jogelőd nyomán a Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület (HEROSZ) a főváros legelső állatotthonát közel tízévi küszködéssel 1991-ben nyitotta meg. Az építéshez semmilyen állami támogatást nem kaptunk - annál többet adakozó tagjainktól, a nagylelkű állatbarátoktól és az állatok javára végrendelkezőktől. Budapest XXII. kerületében, gyönyörű környezetben helyezkedik el az állatotthon 2700 m2-es, teljesen zárt területe. Kezdettől fogva a legkülönbözőbb állatoknak adott otthont és ad otthont a mai napig is. Nem szükségmenhely és nem elfekvő, hanem egy elkötelezetten állatbarát, korszerű intézmény.Az Állatvédelmi Világszövetség (WSPA), az Angol Királyi Állatvédő Társaság (RSPCA) és más külföldi állatvédő szervezetek az Állatotthon munkáját Kelet-Közép-Európában a legkorszerűbbnek és egyedülállónak minősítették.  Az állatotthonban folyamatosan 70-80 kutya talál ideiglenes menedékre. Gazdájuk által leadottak, de sokuk talált kutyaként kerül be egész Budapest területéről. Ezért aki elveszett kedvencét keresi, érdemes állandó figyelemmel kísérnie honlapunkat! A felnőtt kutyák 28 kültéri kennelben kettesével, a kölykök tőlük elkülönítve fedett kültéri, és télen fűtött beltéri helyiségben találhatóak. A talált kutyák karantén kennelekben töltik le a 2 hetüket. Ezen kívül rendelkezünk ambuláns helyiséggel, állatfürdető és szárítóval. 2006 elejétől elkezdődött ivartalanítási programunk keretében igyekszünk az összes szuka kutyát ivartalanítva gazdához adni. A kutyák jó közérzetéről ezen kívül a hétvégeken állandóan jelenlévő önkéntes sétáltatók is gondoskodnak. 

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 15.00
Kedd10.00 – 15.00
Szerda10.00 – 15.00
Csütörtök10.00 – 15.00
Péntek10.00 – 15.00
Szombat10.00 – 15.00
Vasárnap10.00 – 15.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek