Honi Busz Kft. - buszbérlés

1224 Budapest, XII u. 17. | +36-20-595-2151 | http://www.honibusz.hu
Desktop

Társaságunk buszrendeléssel, buszbérléssel és soförrel, reprezentatív személyautók közvetítésével foglalkozik. Biztosítani kívánjuk szolgáltatásainkban a magas minőséget, versenyképes árakat, rugalmas munkavégzést megrendelőink igénye szerint. Busz és luxus személyautó csoportos utazásokra, reptéri transzferre, városnézésre, céges rendezvényekre, üzem- vagy gyárlátogatásokra, esküvőkre, filmforgatásokra, kirándulásokra, országjárásra, dolgozószállításra, egyszeri vagy rendszeres személyszállításra bérelhető. Buszbérlés lehetséges bel és külföldre egyaránt, 9 fős, 19 fős, 28 fős, 50 fős turista és luxus felszereltségű járművek rendelésében is segítséget tudunk nyújtani.

Minden különleges kérést igyekszünk teljesíteni, busz vagy személyautó rendelésekor segítséget nyújtunk.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Honi Busz Kft.
Telefon:+36-20-595-2151
Email:info@honibusz.hu
Honlap:http://www.honibusz.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pages/Honi-Busz-Kft/171894759564307
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek