MajorKandalló ev.

1224 Budapest, Botond u. 16. | +36-20-588-3209 | http://www.majorkandallo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cserépkályha építés, kandalló, kemence, kerti konyha építés a vállalkozásom profilja. Ha cserépkályhás, kandalló építő után kutakodik, vagy szíve vágya egy kemence, kerti konyha az udvarába, akkor jó helyen jár. 20 éve dolgozom cserépkályha és kandalló építőként, kályhásként. Szintén XXII. kerületi, régi cserépkályhás dinasztiából származó kályhás mester, Kondorosi Tamás tanított ki erre a szép szakmára, ezúton is hálásan köszönöm neki.

2009 óta magam is mestervizsgával, saját vállalkozással rendelkezem. Szeretem ezt a munkát, a változatosságát, a szépségét, hogy időtálló, sok örömet szerző alkotásokat építek az otthonokba. Örülök a hálának, az örömteli visszajelzéseknek, a barátságoknak, amik munkáim nyomán születnek.

Régóta itt lakom a kerületben, sokat dolgozom a XXII. kerületben és Dél-Budán, elsősorban új cserépkályha építés, cserépkályha átrakás, kandalló építés amivel megkeresnek. De nyári időszakban az egész Dunántúl területén Esztergomtól le egészen Pécsig vállalok munkát, elsősorban kemence, kerti konyha építést. Vállalkozásom székhelye Baranya megyében, Pécs mellett van egy kis faluban, ezért Pécs és Kaposvár mellett is sokat dolgozom. Sóskúton egy kis telephellyel rendelkezem, így Biatorbágy, Érd, Tárnok, Diósd, Törökbálint, Páty is a működési területem, az érdi kistérségben is szívesen vállalok munkákat.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Vass Klára
Telefon:+36-20-588-3209
Email:majorkandallo@gmail.com
Honlap:http://www.majorkandallo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.