MKB Bank - Promontor Udvar (Bezárt!)

1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 25-27. fszt. | +36-80-333-660/Lakossági ügyfélszolgálat, +36-80-333-770/Vállalati ügyfélszolgálat | http://www.mkb.hu
Desktop

2018 augusztus végén végleg bezárt.

Bankunk ügyfelei – a hazai piacon egyedülálló módon – a „Személyesen Önnek” jeligével fémjelzett, közvetlen személyes pénzügyi tanácsadójuknál intézhetik saját és céges pénzügyeiket egyaránt. A Bank termékpalettájában a betéti kamatokat meghaladó számtalan befektetési lehetőség, illetve többféle hitelkártya (pénzvisszatérítés, adományozó, stb.) közül választhat, melyet az ország egyik legkedveltebb NetBANKár szolgáltatásával egyszerűen otthonról is nyomon követhet. A lakáshitel piac aktív szereplője az MKB Bank, itt is személyre szabott kondíciókkal és nagy tapasztalattal bíró tanácsadókkal várjuk.

Az MKB tradicionálisan óriási tapasztalatokkal rendelkezik kis- és középvállalatok számla- és hiteligényének kiszolgálásában: kisvállalatok részére jól átlátható, személyre szabott, vagy akár költségek tekintetében előre tervezhető számlacsomagokat kínál. A bankcsoport széles termékpalettája a hagyományos kereskedelmi banki tevékenységtől a teljes gépjármű-finanszírozásig, a nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásoktól a vagyonkezelésen át a biztosítási termékekig terjed.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-80-333-660/Lakossági ügyfélszolgálat, +36-80-333-770/Vállalati ügyfélszolgálat
Email:info@mkb.hu, telebankar@mkb.hu
Honlap:http://www.mkb.hu
Facebook:https://www.facebook.com/mkbbankzrt
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.