Mogyorósi Gábor víz-, gáz-, fűtésszerelő

1224 Budapest, Szilvafa u. 24. | +36-20-911-2679

Oszd meg másokkal!

Desktop

A XXII. kerületben vízszereléssel, fűtésszereléssel és bojlerek javításával, vízkőtelenítésével foglalkozom a lakosság szolgálatában. Ha bárminemű problémája támadt, ami vízszerelőt vagy fűtésszerelőt igényel, esetleg a bojler nem úgy üzemel, ahogy az elvárható, akkor keressen elérhetőségeimen! Nagy tapasztalattal, megbízhatóan végzem munkámat, kérem, forduljon hozzám bizalommal, ha minőségi munkára van szüksége!

A belső vízszerelésen kívül vállalok csatornabekötést, vízvezeték rendszer kiépítést akár régi, akár új építésű otthonoknál, családi házaknál, korrekt áron és rövid határidőkkel.

Vízszerelőként az elavult, régi csövek cseréjét is végzem, a vízszerelés, fűtésszerelés mindig egyedi árajánlat alapján történik.

A bojlerjavításnál vállalok vízkőtelenítést, nagyobb probléma esetén cserét is szakszerű munkavégzéssel, illetve új bojlerek bekötését is biztosítom. Akár vízszerelésre, akár fűtésszerelésre van szüksége, akár bojlerjavításban járatos szakembert keres, készséggel állok rendelkezésre!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-911-2679
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.