NIVO Kkt. Társasházkezelő

2030 Érd, Fuvaros u. 25. | +36-20-953-6585

Oszd meg másokkal!

Desktop

Bő 10 éve dolgozom pénzügyi és biztosítási területen.

Az élet úgy hozta, hogy egy társasházkezelőnek a házak biztosítása mellett az egyéb társasházi teendőkbe is besegítek, így közelebbről is betekintést nyertem a társasházi működésbe és az ehhez kapcsolódó folyamatokba, teendőkbe.

Időközben letettem a banki-befektetői vizsgát és elvégeztem a Társasházkezelői tanfolyamot.

Bróker cégünknél, szükség esetén, van lehetőség hitellel, pályázattal foglalkozó kollégák bevonására, míg jómagam a biztosítási feladatokat tudom ellátni. A napi adminisztrációs feladatokban a párom van segítségemre. Így egy komplett szolgáltatási csomagot tudunk nyújtani Társasházaknak.

Úgy érzem tudásommal, tapasztalatommal megbízhatóan el tudom látni a társasházkezelői feladatokat. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem szóban és írásban. Hatékony információ átadás, világos fogalmazás, eredményes probléma megoldás jellemző rám.

Könnyen alakítok ki új kapcsolatokat és odafigyelek a régebbi ügyfeleimre is. Szeretem, ha az általam intézett teendők naprakészek és a pénzügyek rendezettek. Gondos, odafigyelő̋ munkavégzés, praktikus, megoldás-központú beállítottság jellemez.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Maurer Gábor
Telefon:+36-20-953-6585
Email:cfbrokermaurer@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.