Zsidákovits Ingatlaniroda

2049 Diósd, Gárdonyi Géza u. 18. | +36-30-934-1121, +36-30-986-8094 | http://www.diosdingatlan.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

OTTHON - erről a szóról számunkra egy biztonságot jelentő, meleg, puha fészek jut eszünkbe. Megtalálni a számunkra megfelelő otthont nem könnyű feladat, hiszen a piacon egyre több ingatlant hirdetnek, amelyek közül nehéz kiválasztani a számunkra legideálisabbat. Tudjuk, hogy egyedül nehéz, de irodánkban egy csésze kávé, tea mellett beszélgetve elmondhatja igényeit és mi specifikusan megkeressük az Önnek legmeghittebb otthon! Sőt, ha nem ismeri Diósdot, irodánk bemutatja Önnek. Azért, hogy megtapasztalja, hogy Diósdon élni jó!

Irodánk kizárólag diósdi ingatlanok értékesítésével foglalkozik 1996 óta. Specializálódásunk célja a minőségi szolgáltatás nyújtása ügyfeleink részére. Tősgyökeres diósdiak révén Diósd minden szegletét ismerjük, ezért tudunk biztos információt adni Önnek az ingatlanokról, elhelyezkedésükről. Folyamatosan bővülő kínálatunk, szakértelmünk, segítőkészségünk  garancia Önnek az értékesítésre, vásárlásra!

Mi a sikerünk titka?

  • megbízhatóság
  • szakértelem
  • tapasztalat

Reméljük, hogy Ön is megtisztel bizalmával és szolgáltatásunkkal elégedett ügyfeleink körét fogja bővíteni.

Zsidákovits Hajnalka és Zsidákovits Ferenc

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Zsidákovits Hajnalka, Zsidákovits Ferenc
Telefon:+36-30-934-1121, +36-30-986-8094
Email:ingatlan@diosdingatlan.hu
Honlap:http://www.diosdingatlan.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Zsidákovits-Ingatlaniroda-115084991919826
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.