Bene László Orchidea- és Egzótakertje

1223 Budapest, Török Bálint u. 11. | +36-30-387-9307 | http://www.orchideak.hu
Desktop

1972 óta foglalkozom különleges növényekkel. A trópusi orchideákon kívül főleg a mediterrán, valamint a hazánkban kevésbé ismert, télálló, gyümölcstermő növények honosítása és szaporítása tartozik tevékenységi körömbe.

Honlapom elsődleges célja, hogy ezeket a növényeket (orchidea, tillandsia, bromélia, egyéb egzotikus, mediterrán és gyümölcstermő növények) bemutassa, ismertesse a növények igényeit, támpontot nyújtson a gondozásukban.

Mindezek mellett bemutatja eladó növényeimet is.

Nem ördöngös dolog e titokzatos, legendák övezte növények tartása, virágoztatása. Remélem, ajánlatom felkelti érdeklődésüket, és növekedni fog a különleges növények kedvelőinek tábora. Kívánok minden gyűjtőtársnak és növénybarátnak jó egészséget, eredményes kertészkedést és bő virágáldást!

Nyitvatartás:

Látogatókat az időpont egyeztetése után szívesen fogadok!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek