P&P Budafok Kft. - raklapok

1222 Budapest, Háros u. 7. | +36-30-641-5000 | http://raklapbudafok.hu
Desktop

Egyedi ajánlatunk van az Ön számára, mely a raklap-kereskedelemmel kapcsolatos szakértelmünkön, több évtizedes szakmai tapasztalatunkon alapul. Cégünk sajátossága, hogy egyszerre kínálunk megoldást a fahulladék kezelésére, hasznosítására és a raklapok beszerzésére Önnek.

Raklapokkal kapcsolatos igényeire állandóan rendelkezésre álló, széles választékunk kínál megoldást. Kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú raklapokat kínálunk Önnek szabványon kívüli raklapok újrahasznosított alapanyagából. Ezt a sajátos termékkoncepciót fedi az „újrahasznos raklap” általunk bevezetett szakmai fogalma.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 15.30
Kedd07.00 – 15.30
Szerda07.00 – 15.30
Csütörtök07.00 – 15.30
Péntek07.00 – 15.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:P&P Budafok Kft.
Telefon:+36-30-641-5000
Email:titkar@raklapbudafok.hu, gyartas@raklapbudafok.hu
Honlap:http://raklapbudafok.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek