Budafoki Gyors

1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 28. | +36-1-797-3644 | http://budafokigyors.hu
Desktop

Az épületegyüttes másik szárnyában, közvetlenül a Promontor Kertvendéglő szomszédságában megnyílt a Budafoki Gyors. Tudtuk, hogy a korábban kocsmaként funkcionáló helyiséget nem akarjuk újra megnyitni. Ekkor jött az újabb ötlet, hogy olyan gyorséttermet is adhatnánk a környékbelieknek, ahol gyorsan tudnak házias ételeket fogyasztani, de a mai kívánalmaknak megfelelő környezetben érezhetik magukat. Így akinek kevesebb ideje marad a hétköznapi étkezésre, az is megkóstolhatja azt a minőséget, amit a Promontor Kertvendéglőben kínálunk, elérhető áron. Minden helyi lakosnak és vendégünknek szeretnénk olyan gasztronómiai élményt nyújtani éttermeinkben, ahol kifogástalanul érezhetik magukat.

Éttermünkben a levesektől a főzelékekig, a frissensültektől a desszertekig finom, házias ízekkel várjuk kedves vendégeinket. Az étterem önkiszolgáló, így mindenki kedvére állíthatja össze menüjét az aznapi kínálatból, valamint változatos Séf ajánlatunkból.

Időt spórolhat meg, ha elviteles ebédjét telefonon rendeli meg, Mire odaér hozzánk, a becsomagolt ebédje a kasszánál várja. Próbálja ki!

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 16.00
Kedd11.00 – 16.00
Szerda11.00 – 16.00
Csütörtök11.00 – 16.00
Péntek11.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek