Garázsárak eloszlása Budapesten

Desktop
Forrás: FHB Otthontérkép

Budán egyértelműen nálunk a legolcsóbb; 1,2 és 2,2 millió forint közt van most egy átlagos garázs ára - ez derül ki legalábbis az FHB frissen publikált garázsár-felméréséből. Mindez nem is csoda, hiszen a helyszűke és a parkolási díjak kevésbé befolyásolják az árak alakulását kerületünkben.

Egy átlagos budapesti garázs az ezredforduló előtt egyébként alig volt drágább 1,1 millió forintnál, 2006-ra az ár majdnem eléri a 2 milliót, majd, ha nem is meredeken, de elkezdett lefelé szánkázni, s most 1,76 milliónál tart. 
 
Korábban sokan befektetésként vásároltak garázsokat. Az FHB szerint most a garázsok hozama a jól kiadható területeken, mint a belvárosban vagy a belső budai részeken jelenleg csak kevéssel haladja meg a kockázatmentes hozamszintet, és évi 7-10 százalékos nettó bérleti hozammal kecsegtet. Kis kockázat, kis munka, kis adminisztráció - tisztes és nem túl magas hozam.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek