Éjjel is dolgoznak a sínek mentén

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Nagy iramban dolgoznak a Kelenföld–Tárnok vasútvonal újjáépítésén. A kerületünk közlekedését is érintő munkák helyenként éjszakai is folynak. Földmunkákat, vágányépítést végeznek, új felsővezeték-oszlopokat állítanak a teljes szakaszon - olvasható az önkormányzat honlapján

A Hosszúréti-patak torkolatánál mederrendezés történik, a Duna utcánál az építkezést kétműszakban végzik, esetenként éjszakai munkavégzéssel, várhatóan november 20-ig. (A kivitelező kénytelen éjszaka is dolgozni, mert egyes munkafolyamatok csak a vonatforgalom teljes kizárásával, vágányzár alatt végezhetők, ezt a MÁV pedig csak éjszaka engedélyezi.) Az aluljáró teljes szélességben le van zárva, várhatóan 2013. május végéig.

Budafok megállóhelytől Budafok-Háros vasútállomás irányába gabion támfalat építenek, november 7-e és 9-e között éjszaka is.

A Vágóhíd utcánál az aluljáró teljes szélességben le van zárva, várhatóan 2013. március végéig. A gyalogosok az építés ideje alatt is átjárhatnak a töltésen kialakított ideiglenes lépcsőkön és átjárón.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?