A decemberi hétvégéken sűrűbben jár a BKV

Desktop
(forrás: bkvfigyelo.blog.hu)

A decemberi hétvégéken a várhatóan megnövekedő forgalomra tekintettel sűrítik a járatok számát - írja a BKK. Ezen felül a munkanap-áthelyezések miatt változik még a menetrend és a parkolás is. 

December 24. és 31. szabadnap lesz, ezért azonban most szombaton, december 1-én és december 15-én dolgozni kell. Ennek megfelelően ezeken a szombatokon az iskolaszünetek alatt érvényes pénteki menetrend lesz a mérvadó.

Vátoznak a parkolási szabályok is, tehát ezen a két szombati napon - mivel munkanapok - fizetni kell majd a parkolózónákban a parkolásért, december 24-én és 31-én pedig ingyenes lesz a parkolás.

December 8- 9-én, szombaton és vasárnap, december 16-án, vasárnap, valamint december 22-23-án, szombaton és vasárnap sűrűbben közlekednek a 4-es, a 6-os, a 47-es, a 49-es, az 50-es villamos és a 80-as trolibusz is.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek