Korai öröm a buszmegállóban

Desktop

Február 1-jétől (péntektől) megváltozott a 13-as buszcsalád menetrendje. A változtatásokat a diósdi önkormányzat kérte, hogy az iskolai tanítás végéhez jobban igazodjanak a járatok.

Munkanapokon délután a 13-as, 113-as és 113A buszok 12:20 és a 19:30 között a Camponától öt perccel, Diósdról négy perccel később indulnak, mint eddig. Elvben. A gyakorlatban szinte mindig van plusz-mínusz néhányperces csúszás, Diósdról Budatétény felé legalábbis.

Pénteken kora reggel kimentünk a 13-as busz megállójába (Diósdon), hogy megnézzük, vajon kitették-e az új menetrendről tájékoztató táblákat. Naná, hogy nem. De legalább, mint az látható, gyönyörű volt az égbolt.

Tanulság: ha valamivel felbosszant a BKV, emeld tekinteted az égre! Meglehet, hogy a látvány kárpótol a bosszúságért.

(Utóirat: azóta már az új menetrendet tanulmányozhatják a megállóban várakozók. Igaz, a tábla fennen hirdeti, hogy ,,Az adatok tájékoztató jellegűek. A menetrendtől eltérések előfordulhatnak”. Vagyis diósdi irányból nézve az új rendszerrel pontosan ott tartunk, ahol február 1-je előtt voltunk.)
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek