Nem lehet e-matricát venni a hétfői karbantartás idején

Desktop
(forrás: Koszticsák Szilárd - MTI)
Szünetel az e-matrica értékesítés szeptember 7-én, hétfőn hajnali 0.30 és 4.30 között, várhatóan 2 óra időtartamban, a rendszer tervezett karbantartása miatt.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) azt ajánlja, hogy elővételben vegyék meg az e-matricát mindazok, akik ebben az időszakban szeretnének közlekedni a díjköteles úthálózaton Magyarországon.

Az e-matrica az interneten keresztül és mobileszközön (SMS-ben vagy mobilalkalmazással) is megvásárolható előre, továbbá személyesen a NÚSZ Zrt. országszerte 17 helyen megtalálható ügyfélszolgálati irodájában, és a viszonteladói értékesítési pontokon.    

Az e-matricát minden esetben előre, a díjköteles útszakaszra való felhajtás előtt kell megváltani. Az utólag megváltott e-matrica jogosulatlan úthasználatnak minősül és pótdíjfizetési kötelezettséget vonhat maga után.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek