Kétéves, mégis rohad, mi az? CAF-villamos

Desktop
Azt a felpúposodást, buborékosodást kel figyelni a gumicsík felett, az a rozsda (forrás: omnibusz.blog.hu)

Nincsenek túl jó bőrben a 2-3 éves CAF-villamosok. Az ablak feletti lemez rozsdásodik ugyanis, ami ilyen idős járműveknél azért nem túl jó teljesítmény. A BKV tud a dologról ("a CAF villamosok ablakai és ajtajai fölött, "a járművek burkoló lemezeinek szélein korróziós elváltozások" jelentek meg" - értsd: rohad), jelezték is a gyártónak, valószínűleg garanciában javítják - írja az Index.

Az első CAF-villamosok 2015 őszén álltak forgalomba. A szerződés 35 darab rövidebb ((34 méteres), és 12 darab hosszabb (56 méteres) villamos szállításáról szólt, további 77 darabos opciós vásárlási lehetőséggel. Az első 56 méter hosszú villamos 2016 tavaszán állt forgalomba az 1-es vonalán. Ezen kívül a 3-as és a budai fonódó vonalon járnak még a zaragozai gyárból kigurult szerelvények.

 (forrás: omnibusz.blog.hu)

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek