Ezen a hétvégén máshogy járnak a metrók

Desktop
(fotó: MTI)
(fotó: MTI)

A március 16-i pihenőnapot március 10-én dolgozzuk le, ezért március 10-én a közösségi közlekedési járatok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, a 3-as metró pedig – a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint – 20:30-ig Kőbánya-Kispest és Lehel tér között közlekedik. A 2-es és 4-es metró mind március 9-én, pénteken, mind március 10-én, szombaton éjjel hosszabb üzemidővel közlekedik – jelezte a BKK.

Március 9-én (pénteken) a munkanapi (illetve ahol van ilyen, ott a hétfőtől csütörtökig) érvényes menetrendet kell figyelni a megállóhelyeken. Március 10-én (szombaton) az iskolaszünetben érvényes pénteki munkanapi menetrend lesz érvényben.

Március 10-én, szombaton a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint 20:30-ig Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár a 3-as metró. A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. Este a teljes vonalon pótlóbusz jár a metró helyett.

Az éjszakai közlekedésben a március 9-ről 10-re virradó éjszaka munkanapi menetrend lesz érvényben. A 2-es és 4-es metró a pénteken éjjel megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik. Szombat éjjel az éjszakai járatok a megszokott menetrend szerint járnak, a 2-es és 4-es metró ezen a napon is éjjel fél egyig jár.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek