Már el is feledkeztünk róla, és most megérkeztek a munkások a Vágóhíd utcához

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által elindított fejlesztések keretében megújul a Vágóhíd utca és a kereszteződésében lévő vasúti híd is. A kivitelezés március 1-jén kezdődik, melyhez a Vágóhíd utca teljes lezárása szükséges, írta meg februárban a kerület oldala. A munkák végülis tegnap, március 12-én kezdődtek csak meg, addigra majdnem mindenki el is feledkezett a forgalmi változásokról. A fenti képen az új, javasolt útvonalat látjátok, a gyalogos és kerékpáros közlekedés számára a lezárás ideje alatt a javasolt és kitáblázott kerülőút: Nagytétényi út – Háros utca – 6 sz. főút – Gyár utca.

A munkálatok előreláthatólag október végéig tartanak, megújul a 40a vasútvonal Vágóhíd utca keresztezésben lévő hídszerkezet, valamint a Vágóhíd utca átépítésre kerül. Új támfal épül a Vágóhíd utca kiszélesítése miatt.

Főbb munkafolyamatok:

  • régi hídszerkezet bontása
  • régi iparvágány híd és támfalak elbontása
  • 2 db vasúti provizórium beépítés
  • a jelenlegi 4,5 m nyílású híd helyett 12 m nyílású tartóbetétes vasbeton lemezhíd építése
  • támfal építése IFTD Kft. épülete mellett
  • 6,5 m széles 2x1 sávú útpálya és 2,5m széles kerékpárút kiépítése

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek