Húsvéti metrózás és tavaszi szüneti menetrend a BKK-tól

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

A hosszú hétvégén egy szakaszon jár majd a 3-as metró, a tavaszi szünet miatt pedig változik a tömegközlekedési járatok menetrendje.

Március 30-tól április 2-ig, a húsvéti hosszú hétvége mind a négy napján Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik a 3-as metró, azaz szünetel a hétvégéken megszokott teljes vonalas pótlás. Újpest-Központ és a Lehel tér között ebben az időszakban is pótlóbusz jár.

Az iskolákban március 29-től április 3-ig tart a tavaszi szünet. Ebben az időszakban munkanapokon – azaz március 29-én, csütörtökön és április 3-án, kedden – az iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben a fővárosi közösségi közlekedési járatokon. A tavaly óta ünnepnapnak számító nagypénteken, március 30-án az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 31-én, szombaton a szombati, április 1-jén, húsvét vasárnap és 2-án, húsvét hétfőn az ünnepi menetrendet kell figyelni. A március 29-ről 30-ra, 30-ról 31-re és 31-ről április 1-jére virradó éjszaka az M2-es és az M4-es metró a megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik – közölte a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek