Hétvégén figyeld a menetrendeket, mert meglepetés érhet, ha tömegközlekedsz

Desktop
(forrás: BKK)
(forrás: BKK)

A négynapos hosszú hétvégén változások lesznek a tömegközlekedésben.

Szombaton a megszokott szombati, vasárnap a munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben, hétfőn a szombati, kedden pedig az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint lehet utazni Budapesten - írta a BKK.

A négynapos hétvége három napján, április 29-én, 30-án és május 1-én a 3-as metró egész nap közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között. Újpest és a Lehel tér között mindhárom nap pótlóbusz viszi az utasokat. Április 28-án (szombaton) a 3-as metró teljes vonalán pótlóbusszal lehet utazni. A 2-es és a 4-es metró mind április 27-én (pénteken), mind 28-án (szombaton), mind 29-én (vasárnap), mind 30-án (hétfőn) hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik.

Az éjszakai járatok esetében a hosszú hétvégén, így április 27-én, 28-án, 29-én és 30-án éjszaka a hétvégi menetrend szerint közlekednek az éjszakai járatok.

Május 1-jén rendezik meg a Nagy Futam versenyautós bemutatót, amely miatt április 29-én, 30-án és május 1-jén forgalomkorlátozásokra kell számítani a belvárosban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek